Cumartesi, Ağustos 28, 2010

İstanbul'un batısı kuralarını çekti


2010-2011 Sezonunda, Silivri-Çatalca-Büyükçekmece Bölgesi takımlarının, 1. Amatör Lig Kura Çekimleri Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi, Gazanfer Özcan toplantı Salonu'nda gerçekleşti. Birinci ve İkinci grupta toplam 17 takımın mücadele edeceği kura çekimine ilgi beklenilenin üzerinde oldu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün ev sahipliğini yaptığı kura çekimine TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Başkan Vekili Adem Mat, Başkan Yardımcıları Yetkin Karakaş, Ali Tanrıyaşükür ve Ufuk Tatar katıldı. Metin Erdeyer ve Büyükçekmece İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Şahin de katılımcıların arasında yerlerini alan isimler oldular.

Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği yönetim kurulu üyeleri Mustafa Uçar ve Tamer Canbaz’da kura çekimine katılarak misafirleri en iyi şekilde ağırladılar. Katkılarından dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e Plaket verildi. Plaketi İl Başkanı Yemen Ekşioğlu takdim etti. Kulüplerin kura çekimine yoğun ilgi göstermesi herkesi memnun etti. Silivri Mimarsinanspor, Ortaköyspor, Gazitepespor, Kavaklıspor, Tepecik Anadoluspor, Batıköyspor, Gürpınarspor, Esenyurtspor, Esenkent Boğazköyspor, Muratbeyspor, Güzelcespor, Celaliyespor, Akalanspor, Kestanelikspor, İhsaniyespor ve Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği adına Rıfat Karagöz, İbrahim Mertel ve Ercan Salcı katılırken, Tek Rumeli TV Spor Penceresi Sunucusu Mehmet Çelik  de kura çekimine katılarak spor camiasını yalnız bırakmadı.

Kura çekimi sonrası gruplar şöyle oluştu:

1. GRUP
Muratbeyspor
Kestanelikspor
Silivri Mimarsinanspor
Akörenspor
Kavaklıspor
Güzelcespor
Çiftlikköyspor
Batıköyspor
Celaliyespor


2. GRUP
Gazitepespor
Silivri Ortaköyspor
Esenkent Boğazköyspor
Esenyurtspor
Tepecik Anadoluspor
İhsaniyespor
Gürpınarspor
Akalanspor


Haber ve Fotoğraflar: İbrahim KESKİN
http://www.amatorlig.web.tr/

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...