Pazartesi, Ağustos 23, 2010

İstanbul Sinopspor 'Can'landı



İST. SİNOPSPOR: 1 YEŞİLOVASPOR:0

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından İstanbul Sinopspor, ikinci hazırlık maçında 1. Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmece Yeşilovaspor’u 1-0 mağlup etti. Halkalı Etap Stadı’ndaki maçta Sinopspor’un golünü ilk yarıda Can attı.

Müsabakayı Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Genel Koordinatörü İbrahim Şakiroğlu, İstanbul Sinopspor kulüp başkanı İsmet Şahin ve İstanbul Sinopspor Genel Kaptanı Yasin Şahin birlikte izlediler.

İstanbul Sinopspor Kulüp Başkanı İsmet Şahin yaptığı açıklamada, “Yeni sezon için iki haftadır çalışmalar başlamış bulunmaktayız. Geçen sezonki kadromuzdan sadece bir futbolcumuz ayrılmış bulunmakta. Edirnespor’dan Hakan, Yenibosnaspor’dan Tolga ve İstanbul Demirspor’dan kaleci Caner’i renklerimize katık. Bunun yanı sıra 5 futbolcu da altyapıdan takviye yaparak Erol Yıldırım hocamız nezaretinde yeni sezona yeni tesislerimizde girdik. Yapacağımız hazırlık maçları ile eksiklerimizi görüp lig başlayana kadar bu eksikleri gidermeyi arzuluyoruz” dedi.

Teknik direktör Erol Yıldırım da yaptığı açıklamada, “Bu ikinci ciddi hazırlık maçımız. Geçen sezonki kadromuzu korumuş bulunmaktayız. Güçlü bir kadro ile girmeyi arzuluyoruz. Lig başladığı zaman herkes zevkle izleyeceği bir İstanbul Sinopspor bulacak” diye konuştu.

Küçükçekmece Yeşilovaspor Teknik Direktörü Ercan Yardak ise “Yaklaşık üç haftadır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok geniş ve genç bir kadroya sahibiz. Yaptığımız hazırlık maçlarında tüm futbolcularımıza şans veriyorum. Hırslı, doksan dakika koşan bir takım görünümü vermekteyiz. Hazırlık maçlarında alınan sonuçlar o kadar önemli değil. Amacımız iskelet kadromuzu oluşturmak ve yeni futbolcuları görmek. Alınan galibiyet ve mağlubiyet bizim için hiç önemli değil. Şu an tüm futbolcularımız çok iyi bir form tutmuş durumda. İnşallah bu formlarını ligde devam ettirirler” dedi.

Yorum: Her ikisinin de eksikleri var
İstanbul Sinop spor ilk yarı rakibine göre daha istekli görünüm verdi. Kanatları yeteri kadar kullanmadı. Savunmada özelikle sol tarafta çok iyi. Forvette, sağdan soldan ortalanacak hava toplarına çıkabilecek iyi bir santrafora ihtiyaçları var. Orta alanda ise mücadeleci sağa sola sürekli top dağıtan pres yapan iyi bir orta saha gördüm. Rahatsız olan Turgay ve Savaş da takımla çalışmalara katıldığında eksiklerini tamamladığında zevkle izleyeceğimiz bir İstanbul Sinopspor olacak.

Küçükçekmece Yeşilovaspor İstanbul Sinopspor karşında aynı Gürpınarspor maçında olduğu gibi ilk yarı genç bir kadro ile sahaya çıktı. Savunmada zaman zaman sıkıntı çeken yeşil-beyazlı takım ilk yarının sonlarına doğru sağ kanatta bir savunma hatası yaptı ve golü de yedi.

İkinci yarıda iskelet kadrosunu sahaya süren Yeşilovaspor ilk yarıya göre pres yapan sağlı solu ataklarla rakibini bunaltan bir takım görüntüsü verdi. Her iki yarıyı değerlendirdiğimizde Yeşilovaspor’un mutlaka ve mutlaka acil bir golcüye ihtiyacı olduğunu gördük. Bu eksiğini tamamladığında çok can yakacak ve iddialı bir Yeşilovaspor olacak.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Maçı Seymen Gençtürk de (sağda) izledi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ercan hocaya yeni takımında başarılar dilerim.

Sait

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.