Cumartesi, Ağustos 28, 2010

Çatalcaspor gümbür gümbür geliyor



İstanbul Süper Amatör Lig'de iddialı olup sezonu zirvede tamamlamayı planlayan Çatalcaspor, iç ve dış transferde büyük hareket yaşıyor. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen sarı-kırmızılılarda Antrenör Cahit Erçevik, takımı kaliteli isimlerle güçlendirdiklerini söyledi.

Bu kalitenin lige yansıması için çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Erçevik, güçlü kadronun ligde bu sezon çok daha iyi işler yapacağına inandığını ifade etti. İç Transferde Evren Dönmez, Taner, Cem Dursun, Serkan, Gökay ile anlaştıklarını söyleyen Cahit Erçevik, altyapıdan da Selçuk, Serkan ve Sergen’i A Takım kadrolarına dahil ettiklerini belirtti.

Dış Transferde Kırşehirspor’dan Ergün, Keçiören Sportif A.Ş takımından Mahmut, Ayazağaspor’dan Serkan, Emre ve Soner, Pursaklarspor’dan Mehmet, Ankara Çubukspor’dan Serkan, Leventspor’dan Erdem, Zeytinburnu Eroğluspor’dan Murat ve Emir’in yanı sıra Nijerya’dan siyahi oyuncu Seha’yı kadrolarına kattıklarını söyleyen Antrenör Cahit Erçevik, bu kaliteli kadronun ligde büyük işler yapacağına inandıklarını sözlerine ekledi.

Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ise takım olarak çok iyi konuma geleceklerini söyledi. Hocalarının takıma büyük katkılar sunduğunu söyleyen başkan Gökçe, lig başlayana kadar kadrolarındaki eksik bölgelere teknik heyetin isteği doğrultusunda takviyelerin yapılabileceği sinyalini verdi.



Haber ve Fotoğraf: İbrahim KESKİN
http://www.amatorlig.web.tr/

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.