Pazartesi, Ağustos 23, 2010

Bu Çeliktepespor 'uçuyor'


ÇELİKTEPESPOR: 1 BEŞİKTAŞ U19: 0
İstanbul Süper Amatör Lig’e bu sezon yükselen Kağıthane İlçesinin sarı-siyahlı ekibi Çeliktepespor, hazırlık maçında Beşiktaş U19 Takımı’nı 1-0 yendi. Çeliktepespor'un tek golü 68. dakikada Kadir'den geldi.

Çeliktepespor'un Leventspor'dan transfer ettiği Osman savunmadaki başarılı futboluyla dikkat çekti. Beşiktaş U-19'da ise stoper Ömer ve takım kaptanı Ali İhsan göze batan oyunculardı.

Maçın hakem triosu Oğuz Emre Kaya, Akın Plak, Gökhan Gülşen topun oyunda kalması için birçok pozisyonda fazla düdük çalmadı ve maçın tempolu bir şekilde oynamasını sağladılar.

Saha: Çeliktepe
Hakemler: Oğuz Emre Kaya-Akın Plak-Gökhan Gülşen
Çeliktepespor: 1-Cenk 2-Murat 3-Mert 4-Yunus 5-Osman 6-Oğuzcan 7-Mustafa Kaya 8-Serhat 9-Doğan 10-Burak 11-Kadir
Teknik Sorumlu: Cemal Kavraz
Beşiktaş U-19: 1-HAmdi 2-Aydın 3-Ömer 4-Rıza 5-Semih 6-Arda 7-Ali İhsan 8-Serhat 9-Onur 10-Gökhan 11-Emre
Teknik Sorumlu: Metin Uzun

HABER VE FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK


BEŞİKTAŞ U19
ÇELİKTEPESPOR

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Prof takımların u-19u yoktur,U-18 DSGL takımları vardır.

Adsız dedi ki...

genç ama heyecanlı bir takım yaratmışlar! süprize açık değişik bir takım fakat biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söylemelyim.defansta osman ve ortdaki burak tecrübeli olarak takımın dikkat çeken oyuncuları olarak dikket çekiyor!

Adsız dedi ki...

bu sene çok takımın canını yakar bu takım takımdaki osman ile ortasahadaki 10 numara ve 7 numaraları işi bilen futbolcular aynı zamanda ortasahadaki kaya denen çocukta iyi sürekli koşuyor basıyor biraz daha zamana ihtayıcı var bencede takımın süper amatörde bu sezon size başarılar arkadaşlar

Adsız dedi ki...

Çeliktepe tam bir bomba(((((((ancak küme düşerler,zayıf takımlarla maç yapıyorlar.

Adsız dedi ki...

başlıkta bu Çeliktepespor uçuyor yazılmış sen kümeden bağsediyorsun kesin seninde bir kuyruk yaran vardır bu takımdan ondan böyle yorumlara açıksın :))))))))))))))))))

Adsız dedi ki...

92 ve 93 94 doğumlu beşikteş süper genç takımını yeniyorsun,sonra eziktepe uçuyor diyorsunuz,kandırmayın kendinizi,sonra hemen savunma yapıp ,başkalarına bok atıyorsunuz,siz kensi işinize bakın,daha hala semtinizin bir takımının ezici kompleksinizden kendinizi kurtaramamışsınız.Eğer çeliktepe ciddi takviler yapmaz ise KÜME DÜŞER.

Adsız dedi ki...

şu takım küme düşşsünde sizde bi taraflarınıza kına yakın sizde rahata erin çeliktepesporda rahata ersin böylece bok atmaktan kurtulursunuz kimsede yorumları okumak zorunda kalmaz 929394 doğum yazmış arkadaş çeliktepesporda oynayan topçuların doğum tarihinide yazarsan sevinirim kardeşim 90 91 92 dolu takımda konuşuyorsun ya hani senin tuttuğun takımda kaç tane 90 91 92li çocuk var açıkla burada ve yüreğin varsa oynat Süperamatörde bıdı bıdı yapmayın artık kesin kardeşim herkez işine baksın

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Bitirdiniz ulan takımı,bu ne çoluk çocuk ordusu,ama bahanesi hazır olacak

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...