Salı, Mart 17, 2009

Yeldeğirmeni zirvede tek başına


HEYBELİADASPOR: 1 YELDEĞİRMENİSPOR: 2

İstanbul 2. Amatör Küme 19. Grup'ta haftanın en önemli maçında, şampiyonluk kovalayan iki ekipten Yeldeğirmenispor Heybeliadaspor'u 2-1 mağlup etti.
Gol averajıyla lider Yeldeğirmenispor, ikinci Heybeliadaspor'la Kartal Yunus Stadı'nda karşılaştı. Maç Yeldeğirmenispor için iyi başlamadı zira Heybeliada'nın bir atağında savunma oyuncusu Eyüp'ün dizi döndü. Bu oyuncu için statta sedye veya sağlık görevlisi olmadığı için Yeldeğirmenispor yöneticileri kendi imkanlarıyla Eyüp'ü hastaneye götürdüler. Başarılı oyuncunun dönen dizinde doku zedelenmesi ve bağlarda esneme tespit edildiği ve bir süre takımdan ayrı kalacağı açıklandı.

Eyüp'ün oyundan çıkmasından hemen sonra başlayan oyunda Yeldeğirmenispor Selahattin'in sol çaprazdan golüyle öne geçti: 1-0. İlk yarı bu skorla bitti.
İkinci büyük heyecana sahne oldu. Yeldeğirmeni'nin iki topu direkten dönerken ev sahibi takım çok önemli iki fırsattan yararlanamadı. Dakikalar 85'i gösterirken sağ korner çizgisine yakın yerden Engin'in yaptığı şık ortaya oyuna ikinci yarı dahil olan Ümit çok güzel vurdu ve konuk iki farkı ikiye çıkardı: 0-2.
Uzatma dakikalarında kazanılan korner sonrası Heybeliadaspor farkı bire indirmeyi başardıysa da Yeldeğirmenispor sahadan galip ayrıldı. Kadıköy temsilcisi, Üsküdar Anadolu'nun mağlup olmasıyla zirvede tek başına kaldı.

Grupta diğer sonuçlar:
Anadolu Kartalları - Üsküdar Anadolu: 4-3
Kurfalı - Fetih Kelkit: 2-5
Atalar - Şile: 1-5

2 yorum:

Adsız dedi ki...

şampiyon yeldegirmeni 2cide şile olur beyler

Adsız dedi ki...

yeldegırmenı 1.olur orası kesın ..2.şile olması lazım normal sartlara gore ..ama surprız cıkabılır ..grup tehlıkelı

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...