Salı, Mart 10, 2009

Maç tekrar edildi, Batı Trakyaspor çıktı


BATI TRAKYASPOR: 2 DAMLASPOR: 2 (BG)

İstanbul B Gençler Ligi 9. Grup'ta 16. ve son hafta oynanan ancak kural hatası nedeniyle tekrar oynanması kararlaştırılan Batı Trakyaspor-Damlaspor bugün yeniden oynandı. Maç 2-2 sona ererken, Batı Trakyaspor grup lideri oldu.
İlk yarısı 2-1 Batı Trakyaspor'un üstünlüğünde geçen maçta Yeşil-Siyahlılar iki kez Okan'ın frikikten attığı gollerle öne geçmesine karşın Damlaspor her seferinde bu gollere yanıt verdi. Maç 2-2 biterken Batı Trakya grup lideri olarak İstanbul Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Kural hatası olan maçı Damlaspor 2-0 kazanmıştı.

Rakip şimdi Alibeyspor
Batı Trakyaspor perşembe günü İstanbul Şampiyonası maçında Alibeyspor'la karşılaşacak. Avcılar Turgut Özal Stadı'ndaki bu maç 14.30'da başlayacak ve galip gelen takım Türkiye Şampiyonası vizesi alacak.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Resimlerin devamını bekliyoruz..

Adsız dedi ki...

yazık cok yazık ...

Adsız dedi ki...

BU GALİBİYET BATI TRAKYA SPORUN HAKKIYDI AMA HAKEMİN SAYESİNDE 2-2 BİTTİ. HAKETTİGİ GİBİ ŞAMPİYON OLAN BATITRAKYASPOR 1 TUR ELEME MAÇINDA ELENMİŞTİR. RAKİBİ ALİBEYKÖYÜN 2 UZATMA DEVRESİNİN SON DAKİKALRINDA YEDİGİGOLLE ELENDİ. TAKIMIMIZA DİGER MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ........

Adsız dedi ki...

hak yerini buldu...

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...