Pazartesi, Mart 16, 2009

Tekirdağspor ikinci yarıda açıldı

TEKİRDAĞSPOR: 2 KAPAKLISPOR: 1

HABER-FOTO: HASAN YILMAZ
Tekirdağ Süper Amatör Küme’de zirve mücadelesi veren Tekirdağspor, sahasında konuk ettiği Kapaklıspor’u çok zorlu bir mücadele sonucunda 2-1 yenerek iddiasını sürdürdü. Düşme hattındaki Kapaklıspor ise bu yenilgiyle son haftaya tedirgin girdi.
Maçın 2. dakikasında Hamit’in uzaktan sert vuruşuyla konuk takım 1-0 öne geçti. Mağlup duruma düşen sarı-siyahlı ev sahibi ekip baskılı oynasa da ilk yarı gol atamadı.
46. dakikada, oyuna sonradan giren Kemal’in vuruşu üst direğe çarpıp auta gitti. 70’te Ali Balbul’un ortasında yakın mesafeden Kemal’ın kafa vuruşu üst direğe çarparak ağlarla buluştu: 1-1.

Bu gol Tekirdağspor tribunlerını coşturdu. Golden sonra Sarı-Siyahlılar galibiyet için saldırdı. 81’de. Ali Balbul’un korner atışında Ahmet yakın mesafeden kafa vuruşuyla Tekirdağspor’u 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı. İki takım da sahada 90 dakika inanılmaz bir mücadele sergileyerek izleyenlere zevk verdi. Profesyonel maç havasındaki karşılaşmayı 2-1 kazanan Tekirdağspor iddiasını son haftaya taşıdı.

Sanayispor'la final maçına çıkacaklar
22 Mart’ta Çorlu Sanayispor ve Tekirdağ saat 13:00’te sezonun en önemli karşılaşmasını oynayacak. Deplasmanda alınacak bir beraberlik bile Tekirdağspor’u 3. lig’e yükselme maçlarına götürecek. Çorlu Sanayispor’un terfilere gitmesi için Tekirdağspor’u mutlaka yenmesi gerekiyor.
STAT: Namık Kemal
HAKEMLER: Deniz Gültekin **, Güneş Yücelten ***, Neslihan Muratdağı ***
TEKİRDAĞSPOR: Furkan-* * * Fehim* * * Hakan* * *Gürkan* * * *Ahmet* * * * Cem* * * Mutlu* * * Mehmet* * * Ayvaz-* * * Ali Balbul* * * * Eyüp* * *
TEKNİK DİREKTÖR: Zeki Demirkıran
KAPAKLISPOR: Uğur* * * Hüseyin** Coşkun** Canip* * Semih* * *Mehmet* * * Tolga* Gürkan* * Hamit* * * Soner* Orçun*
TEKNİK DİREKTÖR: Ergun Uncuoğulları
GOLLER: Kemal (70), Ahmet (81) / Hamit (2)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tekirdağ namık kemal stadı değil patetes tarlası !! allah aşkına oraya saha demeyin ya !! tarlaaaaaaaaaaa tarla arkadaşım .

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...