Perşembe, Mart 12, 2009

Şenozan: Olayları büyütmeye gerek yok


Leventspor Kulüp Başkanı Mehmet Şenozan, İstanbul A Gençler 2. Küme'de Çayırbaşı Özkanspor'la oynadıkları maçta yaşananların fazla büyütülmemesi gerektiğini söyledi.

Yerel Futbol Sitesi'ne konuşan Şenozan, Çayırbaşı Stadı'nda, rakip takım yöneticileri tarafından büyük bir ilgiyle karşılandıklarını belirterek, "Tabiri caizse bir tek kırmızı halı sermedikleri kalmıştı. Özkansporlu yöneticilerin ilgi ve alakası bizi çok memnun etti. Saha içinde bazı olaylar olduğu doğrudur ancak büyütmeye gerek yoktur. Her maçta bu tür olaylar yaşanabilir ancak bunlar Çayırbaşı Özkanspor'la Leventspor'un arasını bozacak olaylar değildir" diye konuştu.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

siz daha yayinlamayin yazdiklarimi benim cocugum o takimda oynasin dayak yesin sonra takimin baskani denen sahis buyutulecek bir sey yok desin aman ne guzel sayin baskan gencecik cocuklari ezdirdiniz helal olsun

Adsız dedi ki...

yorum yapan arkaşa seslenmek istıyorum ortamı germeye gerek yok saha içinde hemen hemen her amatör maçda olabilicek sorunlar biz külüp olarak gereken futbolculara gereken cezaları verdik zatennn böle yorumlar yaparak ortalığı karıştırmaya gerek bu gençler hepimizin tek amaç topluma faydalı bireyler yetiştirmekk futbol ikinci planda kalıyo lütfen sağduyulu olalımmm

Adsız dedi ki...

bende mehmet başkana katlıyorum. olanları büyütmeye gerek yok. ancak olanlardan da çayırbaşı kulünün ders çıkarması gerekir bir daha böyle olaylar yaşansın istemiyoruz.

Adsız dedi ki...

bnm olum dayak yedi dion da abi.... çıktışta kim se kimseye vurmadaki... sadece maçta tansiyon yükseldi o sinirle davranmış olabailir her maçta oluyo.. volkan demirel bile kollere vurdu yani olagan şeyler bunlar..... özkan spor kalecisi..

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...