Salı, Mart 17, 2009

'Sahada elimizden geleni yapacağız'

HABER: BENAN DİKER
Tekirdağ Süper Amatör Küme takımlarından Çorlu Sağlıkspor’un başarılı defans oyuncusu Tolga; hafta sonu lider Çerkezköy Belediyespor ile oynayacakları kader maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Genç oyuncunun sözlerinden satırbaşları şöyle:

'Çorluspor’u elimizden kaçırdık'
Geçtiğimiz hafta Çorluspor’a karşı, mutlak kazanmamız gereken maçta özellikle maçın sonlarında oyunu rakip sahaya yıkmamıza rağmen aradığımız golü bir türlü bulamadık.Bunda üstümüzdeki stresin etkisi büyük oldu. Tek tesellimiz rakibimiz olan Yeni Hayrabolu’yu averajla da olsa puan sıralamasında geçmemiz oldu.
'İki takımında maçı zor'
Haftasonu rakibimiz Çerkezköy Belediyespor evinde en az 1 puan alırsa Tekirdağ şampiyonu olacak. O yüzden onlar içinde maçın anlamı büyük olacak ama her şeye rağmen bu zorlu maçta ligde kalmak için gerekli olan her şeyi sahada yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

'Kulağımız Veliköy’de Olacak'
Rakibimiz Hayrabolu’da ligin iyi ekiplerinden Veliköyspor’la deplasmanda oynayacak. Bizim aynı zamanda bir kulağımız da orada olacak.

'Tekirda SAL bu sezon iyi geçti'
Tekirdağ SAL’ın bu sezon oldukça heyecanlı geçtiğini belirten genç oyuncu 3.lige yükselme maçlarına gidecek ve küme düşecek son takımın son hafta maçlarına kalmasının bu sezonun oldukça iyi olduğunun göstergesi olduğunu söyleyen; Çorlu’da oynanacak Çorlu Sanayispor-Tekirdağspor maçının da tam anlamıyla bir final maçı olduğunu, hak edenin terfilere gitmesini dilediğini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.