Çarşamba, Mart 11, 2009

Lige 'Demir' gibi başladılar

BAYRAMPAŞA DEMİRSPOR: 4 TOPKAPISPOR: 1 (AG)

Bayrampaşa Demirspor A Genç Takımı, 2. Küme 13. Grup’ta oynadığı ilk maçta güçlü rakibi Topkapıspor’u 4–1 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Kırmızı-Yeşilliler’in gollerini Burhan Yorulmaz, Tugay Öztürk, Aytek Güler (2) attı.

Demirspor Altyapı Sorumlusu ve Fenerbahçe Bayrampaşa Futbol Okulu Koordinatörü Kenan Kasım Taştan, takımının çoğunluğu 1993 doğumlu oyunculardan oluştuğunu, buna rağmen ortaya koydukları mücadelenin üst düzey olduğunu belirterek, “İlk kez remi bir lig maçına çıkan oyuncularımızın performanslarından memnunum. Tribündekilere keyifli, gollü bir maç izlettiğimizi umuyorum. Şampiyon olup bir üst lige çıkmak istiyoruz. Fenerbahçe Altyapımızda oynayacak seviyeye getirmek için yaptığımız bu pilot takım çalışması ile oyuncularımız tecrübe kazanıp üst düzeyde gelişiyorlar” dedi.

Taştan, “Altyapımıza ve Türk futboluna birçok yıldız kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Hedeflerimize ulaşmak için daha çok çalışmamız gerekiyor. Gerçek başarının profesyonel olabilecek oyuncular yetiştirmek olduğunu da belirterek bunun için çalışan teknik kadromuza teşekkür ediyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...