Cumartesi, Mart 07, 2009

Küçükçekmece şampiyonluğa doğru

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul U-14 Yıldızlar İl Şampiyonası eleme maçlarında Şirinevlerspor’u yenen Küçükçekmecespor’da büyük sevinç yaşanıyor.
Karşılaşmada mağlup duruma düşmesine rağmen sahada mücadeleyi bırakmayan yeşil-beyazlı takım Erdal’ın atığı golle beraberliği yakaladı ve müsabakanın normal süresi 1-1 bereber sonuclandı. Uzatmalarda da her iki takım eşitiği bozmadı ve kurallar gereği Penaltı atışlarına gitti Penaltı atışlarında Küçükçekmecespor kalecisi Yunus iki penaltı kurtarırken, Azat, Yiğitcan, Emircan ve Alican penaltı atışlarını gole çevirdi ve böylece Küçükçekmecespor penaltılardan 4-1 galip ayrıldı.

Özkan: Başarı tüm Küçükçekmecelilerin
Küçükçekmecespor Teknik Direktörü Harun Özkan yaptığı açıklamada, “Bizlere bu mutluluğu yaşatan futbolcularımı tebrik ediyor, tek tek öpüyorum. Sezona başlarken çok ciddi bir çalışma yaptık. İlçemizdeki tüm kulüplerimizle diyaloğa girdik, beğendiğimiz futbolcuları alarak sezona iddialı bir şekilde hazırlandık. 16. Grup’ta rakiplerimize hiç puan vermeyerek şampiyon olduk ve Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandık. İl Şampiyonası’nda da güçlü rakiplerimize karşı başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Bu başarı tüm Küçükçekmecelilerin. İlçemizdeki kardeş kulüplerimizin yöneticileri ve antrenörleri bizlere büyük destek verdiler. Birlik beraberliğin en güzelini sergileyerek başarılara koşmaktayız. Bu birlik-beraberlik olduğu sürece de ilçemizde tüm takımlarımız başarıya koşacaktır. İlçemizdeki hangi kulüp olursa olsun, ben de her zaman onlara yardımcı olmaya hazırım. Bizlere destek veren herkese teşekür ederim” dedi.

2 yorum:

okmeydan_1952 dedi ki...

yolunuz açık olsun ama biz sizden daha üstün oynadık kendi kalelerimize atmasaydık bbence biz alırdık

Adsız dedi ki...

sahaya bak yaaa tarla gibi...bide başarı diolar .bu sahada başarımı olur:(

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.