Pazar, Mart 15, 2009

İstanbul Rize 'büyük' oynadı

İSTANBUL RİZESPOR: 3 BÜYÜKDERESPOR: 0

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
İstanbul 2. Amatör Küme 6. Grup’ta 5. hafta mücadelesinde İstanbul Rizespor ve Büyükderespor karşı karşıya geldi. Ligde ilk 4 hafta aldığı başarılı sonuçlar ile bütün dikkatleri üzerine çeken 12 puanlı iki takımın mücadelesinden ev sahibi İstanbul Rizespor ilk yarıda 1 ve 2. yarıda bulduğu 2 golle sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk dakikalarında karşılıklı ataklar vardı. Büyükdere’den Erdal ve Zafer, İstanbul Rizespor’dan ise Serdar ve Ercüment vuruşları ile çerçeveyi bulamadı. Karşılaşmanın ilk golü 35. dakikada geldi. Bu dakikada soldan ceza alanına giren Gökhan kalecinin yanından topu ağlara gönderdi: 1-0.
Maçın 2. devresinde her iki takım da süratli bir futbol sergiledi Bu devrenin ilk dakikalarında orta sahaya hakim olan taraf Büyükdere’ydi. Ancak Kırmızı-Beyazlılar’ın ataklarını başta kaleci Selahattin ve savunmada Ersan’la Ufuk olmak üzere İstanbul Rize savunması uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ortalarında İstanbul Rizespor Çalıştırıcısı Atilla Demir, Yasin’in yerine Fatih’i oyuna aldı. Bu oyuncunun oyuna girmesi ile oyuna denge geldi.
88’de Fatih sağdan ceza alanına girdi, kaleciyi de gecip boş kaleye topu ağlara yuvarladı: 2-0 Bu golden 4 dakika sonra, 90+2’de Fatih serbest atışta kendinin 2., takımın 3. golünü Büyükdere ağlarına yolladı ve zorlu 90 dakikanın skorunu ilan etti 3-0.

Maçın orta hakemine gelince… Bülent Süer özellikle maçın 2. yarısında kullandığı kartlarla oyun kontrolünü elinde tuttu. Karşılaşmanı ilk yarısında Büyükdere’nin attığı gole (en üstteki fotoğrad) yan hakem bayrak kaldırmamasına karşın pozisyonları yakından takip eden Süer tereddütsüz düdük çalarak ofsayt gerekçesi ile golü iptal ederek kendi adına başarılı bir yönetim gösterdi.

Stat: Yıldıztabya
Hakemler: Bülent Süer *** Güray Citiroğlu *** Erhan Çene ***
İstanbul Rizespor: Selahattin *** Selçuk*** Tuncay*** Ersan**** Ufuk**** Yasin Çalık*** Yasin** ( Fatih***) Cemil*** Ercüment*** Gökhan***
Büyükderespor: Özgür** Turgay** Gürkan** Bekir** Gökhan** Burak** Osman** Erman** Zafer** Erdal*** Mehmet**
Goller: Gökhan (35), Fatih (88 ve 90+2)

6 yorum:

Adsız dedi ki...

10 dakıkada 2 tane attım 3 yıldız vermıs efkan abi

Adsız dedi ki...

sen gol atta bütün yıldızlar senin olsun fatiiih

Adsız dedi ki...

hafta içi idmanda ne söyledim sana ? :))

Adsız dedi ki...

tebrik ederim kardeşim seviyorum seni :)

Adsız dedi ki...

arkadaslar bosuna tartışmaya gerek yok bu grupta nağmağlup sampiyon cıkar istanbul rize geri kalanıda düsünsün 2. olmayı en büyük ist.rize gerisi yalan

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR 1. BELLİ 2. KİM

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...