Pazartesi, Mart 16, 2009

İstanbul Bafraspor'dan örnek davranış


İstanbul A Gençler Ligi 14. Grup'ta, ilk yarıda oynana Kadırgaspor-İstanbul Bafraspor maçında saldırıya uğrayan konuk ekip, Bayrampaşa'daki rövanç maçında fair-play dersi verdi. Kırmızı-Siyahlılar rakiplerini çiçeklerle karşılarken, 2006-2007 sezonunda almış oldukları fair-play ödülünün tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtlamış oldular.

İstanbul Bafraspor'un tecrübeli teknik adamı Mustafa Ünal yaptığı açıklamada, "Bizler örnek olan insanlar olmalıyız. Yapılan yanlışlıkların üstüne yanlış gidilirse istenmeyen sonuçlar ortaya çıkar. Kendini bilmez üç-beş kişi için camiaları birbirine düşürmek doğru değildir. Biz İstanbul Bafraspor ailesi olarak evimize misafir gelen hiçbir takımımızı zora sokacak hareketlerde bulunmadık, bulunmayacağız da. Zaten olması gereken de budur" dedi.

Ünal, "Amatör kulüplerin günümüzde ne zor şartlar altında hizmet vermeye çalıştığını herkes biliyor. Halen insanların bu durumları görüpte olaylara duyarsız davranmaları anlamsızdır. Bu nedenle İstanbul Bafraspor Teknik Direktörü olarak diyorum ki; Lütfen Ata'mızın 'Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklı olanını severim' sözüne uyalım ve öyle hareket edelim" diyerek sözlerini tamamladı.

İlk maçtan sonra...
İkinci maçtan önce...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bravo bafraspor sizlere yakışan hareketiniz için teşekkür ederiz taraftar

Adsız dedi ki...

bafrasporun ne kadar amatörde olsa profösyonelce düşündüğünü böylece görmüş olduk.sahalarımızda görmek istediğimiz kareleri bizlere yaşattıkları için bafraspora teşekkür ederiz.futbolun saha içinde oynama dışında kardeşlik birbirine saygı ve sevgi olduğunu birkez daha göstermeleri bafrasporun nekadar centilmen bir takım olduğunu gösterir.tebrikler

Adsız dedi ki...

gerçekten tepebağ kültür spor kulübü olarak ist.bafra spor kulübü başta mustafa hoca,futbolcular olmak üzere bütün yönetim kurulundaki arkadaşlarımızı bize gösterdikleri centilmenlikten dolayı kutluyorum.ayrıca a takımına bu sezon başta olmak üzere önümüzdeki sezonlarda bütün takımlarına başarılar diliyoruz...TEPEBAĞ KÜLTÜR SPOR KULÜBÜ GELEN KAPTAN EROL SARIKURT

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...