Perşembe, Mart 12, 2009

İlk yarı Demirspor, ikinci yarı Ferahevler


FERAHEVLERSPOR: 2 BAYRAMPAŞA DEMİRSPOR: 2

İstanbul 2. Amatör Küme 5. Grup'ta Ferahevlerspor, Çayırbaşı Stadı'nda konuk ettiği Bayrampaşa Demirspor'şa 2-2 berabere kalırken, üstteki rakiplerinin puan kaybettiği haftada önemli bir fırsatı değerlendirememiş oldu.
15. dakikada Bayrampaşa temsilcisi bir korner organizasyonunda golü buldu: 0-1. Kırmızı-Yeşilliler 35. dakikada yine bir köşe atışında farkı ikiye çıkardı. Kullanılan köşe vuruşunda boşta kalan Demirsporlu oyuncunun vuruşu, yerde yatan arkadaşına da çarparak ağlarla buluştu: 0-2.

İkinci yarı daha organize olan Ferahevlerspor 60'ta, oyuna ikinci yarıda giren Ferdi'yle farkı bire indirdi. Bu golden 15 dakika sonra, orta sahadan atılan uzun topta Gökhan'ın kafayla içeriye doldurduğu topu iyi takip eden Ferdi takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak skora dengeyi getirdi: 2-2Kalan dakikalarda iki ekip de gol bulamadı ve mücadele 2-2 sona erdi. Ferahevler bu haftasonu maç yapmazken, Bayrampaşa Demirspor Fatih Vatan Lisesi'yle karşılaşacak.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bekle vatan lisesi biz geliyoruz...

Adsız dedi ki...

Her türlü bekliyoruz ;)

Adsız dedi ki...

GELİYORUZ GENÇLER RAHAT OLUN !!! BEKLEYİN VE GÖRÜN FVL GENÇLİK

Adsız dedi ki...

bu maçı isledim ve bayrampaşa takımının fizik olarak cok üstün olduklarını gördüm ama ileri uçta biras sıkıntıları var.Ferahevlerin stoperleri cok iyi 4 maçtır izliyorum neredeyse hatasız oynuyorlar tek eksikleri iyi bir oyun kurucu...

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...