Pazartesi, Mart 16, 2009

Gecikmeli maç Reşitpaşaspor'un


REŞİTPAŞASPOR: 2 BAYRAMPAŞA DEMİRSPOR: 1 (AG)

HABER-FOTO: EMRAH DOĞAN
İstanbul A Gençler 2. Küme'de Reşitpaşaspor, Bayrampaşa Demirspor'u 2-1 mağlup etti. Federasyon tarafından yeri ve saati değiştirilen karşılaşma, hakemlere yeni yerin ve saatin bildirilmemesi sebebi ile yaklaşık 1.5 saat geç başladı. İki takım da saat 10:30'da Mehdi Sancak Stadı'nda hazır bulunmalarına rağmen ne saha komiseri ne de maçın hakemleri sahaya gelmedi. Bunun üzerine iki takım yöneticilerinin çabaları sonucu ulaşılan İstanbul il Temsilci Yardımcısı sayın Adem Mat, sahaya hakemleri ve saha komiserlerini yönlendirerek gecikmeli de olsa maçın oynanmasını sağladı. Her iki takım yöneticileri Adem Mat'a teşekkürlerini sundu.
İki takımın yöneticileri hakemleri beklerken...

Bu gecikme sonrası yaklaşık 1.5 saat sahada ısınmak zorunda kalan iki takım futbolcularında maç esnasında doğal olarak bir konsantrasyon eksikliği yaşandı. Bu da maçın kalitesine etki etti... Maçın başında bulduğu golle 1-0 öne geçmeyi başaran Bayrampaşa Demirspor bu üstünlüğünü ilk yarının ortalarına kadar sürdürdü. Bu sırada sahneye çıkan 8 numaralı Muzaffer uzak mesafeden muhteşem bir gol atarak skoru dengeledi.

İlk yarıda iki takım da etkili olmaktan uzaktı. İkinci yarıya baskılı başlayan Reşitpaşa, art arda net gol pozisyonları buldu. Fakat hem Bayrampaşa Demir kalecisinin kurtarışları hem de ileri uç elemanlarının cömertce pozisyonları harcamaları nedeniyle denge bozulmadı. Maçın sonlarına doğru sahanın en iyisi olan 2 numaralı Erdi, 3 kişiyi çalımladıktan sonra sağ çaprazdan güzel bir vuruş yaparak takımına altın değerindeki üç puanı kazandırdı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.