Pazartesi, Mart 16, 2009

Feriköy, Küçükçekmece'ye acımadı

KÜÇÜKÇEKMECESPOR: 1 FERİKÖYSPOR: 4 (AG)

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul A Gençler 1. Küme 14. Grup’ta Feriköyspor deplasmanda Küçükçekmecespor’u 4-1 yenerek rakibinin şampiyonluk umutlarını bitirirken ikinci sıraya yükseldi.

Müsabaka öncesi gerginlik vardı. Aynı grupta daha önce oynanan Feriköyspor-Sefaköy Kartalspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle, Sefaköy Kartal Stadı’nda konuk ekibe büyük tepki vardı. Bu nedenle Feriköyspor ısınmak için sahaya çıkamazken, alınan geniş güvenlik önlemlerinin ardından karşılaşma başladı.
Maça hızlı başlayan Feriköyspor 9. dakikada 1-0 öne geçti. 35’te Küçükçekmecespor Özgür’ün penaltı golüyle beraberliği sağladı. İlk yarı 1-1 bitti.
İkinci yarıya daha derli toplu başlayan Feriköyspor 61’de Uğur’un golü ile 2-1 öne geçti.
70’de Uğur kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak farkı ikiye çıkardı, skor 3-1 oldu. Müsabakanın son golü 83’te Gürkan’dan geldi ve skor 4-1 oldu.
Bu sonuçla Özalibeyköyspor’un şampiyonluğu kesinleşirken Küçükçekmece üçüncülüğe geriledi, Feriköy ikinci sıraya yükseldi.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

feriköye geldiklerinde süt kesilirler kendi mekanlarında artislik yaparlar bunlar böle ...

ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE FERİKÖY..

İNSAN DEGİLİZ FERİKÖYLÜYÜZ!!

Adsız dedi ki...

ben feriköy stoperlerınden biriyim 5 numara öncelıkle cekmecenın mısafır perverlıgınden ve adamlıgından dolayı tebrık ve tesekkur edıyorum helal olsun valla alkıslancak eli öpülcek adamlarsınız... Eger bı yanlısımız olduysa kusura bakmayın ... eger tanısmak arkadas olmakk ısteyen olursa her zaman takım olarak acıgız gokhan_demir_1991@hotmail.com

özdemir dedi ki...

çok iyi takımız ama bu sene erken bitti bi kere de biz şampiyon olmayalım nabalım sağlık olsn... 1927 FERİKÖY....

Adsız dedi ki...

lan seni ekliyorum kardeşim eski sağ bekiniz sarı gökhan :D:D

olympos dedi ki...

Sizde aynısınız mekanda kral deplasman sütsünüz siz bizi ısınmaya sahaya almadınız hocamızı dövdünüz siz burda korkudan giremediniz olsun ama size olan hırsımız içimizde kalmadı

Adsız dedi ki...

neyin peşindesiniz kendi futbolcunuz misafir perveklikten bahsediyor siz kavga dövüş muhabbeti yapıyorsunuz...feriköye başarılar dilerim bir çekmeceli olarak...

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.