Salı, Mart 17, 2009

Çermikspor 'Sur'u aştı


ÇERMİKSPOR: 1 SUR BELEDİYESPOR: 0
DERLEYEN: ENGİN SEVİM
Diyarbakır Süper Amatör Küme Play-Off Ligi'nde Çermikspor, lider Sur Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek, hem namağlup unvanını korudu hem de ikinciliğin perçinledi.

Seyrantepe’deki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün Şilbe Sahası'nda oynanan maça Çermikspor hızlı başladı. Rüzgarı arkasına alan Mavi Şimşekler üst üste lider Sur Belediyespor kalesini yokladılar ve 35. dakikada da golü buldular. Bu dakikada gelişen atakta Hüseyin Kaçmaz, ceza sahasında buluştuğu topa sert vurdu: 1-0. Golden sonra etkili olan taraf yine Mavi-Şimşekler oldu. Ancak yakaladıkları diğer pozisyonları değerlendiremeyen Çermikspor ilk yarı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda rüzgara karşı mücadele etmek durumunda kalan Çermikspor, orta sahada rakibini durdurmak için mücadele verdi ve bunda da başarılı oldu. Rüzgar dezavantajına rağmen bu yarıda da gole yakın olan taraf Mavi-Şimşekler'di. Ancak yakalanan gol pozisyonlarından yararlanamayan Çermikspor, maçın sonlarına doğruda rakibine gol imkanı vermeyince maç 1-0 sona erdi.

Çermikspor Başkanı Yaşar Özkan ve Genel Kaptan Levent Ayyıldız, Sur Belediyespor karşısında alınan 3 puanın çok değerli olduğunu belirterek, “Rakibimizle birlikte play-off'ta şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Biz rakibimizi yenince hem namağlup unvanlarına son verdik hem de biz unvanımızı korduk” dedi.

Play-off'ta Son 4 hafta kala puan durumu:

1- Sur Belediye 13
2- Çermik 12
3- Dsi 10
4- Ergani 9
5- Ziraat 7
6- Maliye 0

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...