Pazartesi, Mart 16, 2009

Beylikdüzü'nde ödemeler hala yapılmadı


HABER: EFKAN BUCAK
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup'ta sezona çok kötü bir başlangıç yapıp dibe demir attıktan sonra Şenol Demir yönetiminde çıkışa geçen ve ligi rahat bir konumda bitiren Beylikdüzüspor'da sezon bitti, ama sıkıntılar bitmedi.

Yaşanan büyük ekonomik kriz nedeniyle futbolcuların idmana çıkmama eylemi de yaptığı, son maçlarda genç futbolcuların sahaya çıktığı Mavi-Beyazlılar'ın futbolculara alacaklarını ödeyemediği öğrenildi. Beylikdüzü temsilcisinde futbolcuların peşinatlarının üçte ikilik kısmının yanısıra üç aylık maaşları ödenmedi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi belirsizlik de futbolcuların sıkıntılarını artırıyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Beylikdüzüspor Teknik Direktörü Şenol Demir, "Biz görevimizi yerine getirdik ve büyük imkansızlıklar içinde takımı rahat bir konuma getirdik. Futbolcularım büyük özveride bulunarak oynadı. Şimdi sıra yönetimde. Futbolcularım doğal olarak haklarını istiyorlar. Umarım kısa zamanda sorun çözülür" dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Üstüne bi bardak soğuk su için,
lig bitmiş iş bitmiş... Hangi delikanlı yönetici çıkarda lig bittikten sonra ödeme yapar doğrusu bilmiyorum. Zaten amatörde yaşanan en büyük sıkıntı verilen sözlerin unutulmasıdır. Yönetici olmuşlar ama adam olamamışlar ADAM!

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...