Salı, Mart 17, 2009

Abide-i Hürriyet 'güç'ünü kazandı

ABİDE-İ HÜRRİYETSPOR: 2 KOSOVA GÜÇSPOR: 0

İstanbul 2. Amatör Küme 5. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Abide-i Hürriyetspor, Kosova Güçspor’u 2-0 mağlup etti.
Cezalı beş oyuncusundan eksik olarak sahaya çıkan ve ilk 11’de alt yapı oyuncularına şans veren Abide-i Hürriyetspor, ilk dakikalarda İsmail’le topu ağlara gönderdi ancak ofsayt bayrağı havadaydı. Daha sonra Eray düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Kağıthane ekibi 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla bitti.

A. Hürriyet 10 kişi kaldı
İkinci yarıya hızlı başlayan Abide-i Hürriyet üç tane karşı karşıya pozisyonu değerlendiremedi. Dakikalar ilerledikçe oyun gerginleşmeye başladı. 70. dakikada defansın arkasına atılan topa hareketlenen Abide-i Hürriyetsporlu İsmail rakibinin darbesiyle yerde kaldı. Bu pozisyondan sonra hakemin oyunu devam ettirmesi ve akabinde İsmail’i ikinci sarı karttan ihraç etmesi ev sahibi ekibin büyük tepkisini çekti. Abide-i Hürriyetspor cephesi bu pozisyonda İsmail’e kasti yumruk atıldığı görüşündeydi.
Eksik kalan Abide-i Hürriyetspor buna karşın İbrahim’le bir gol bulmayı başardı ve mücadele 2-0 bitti.
Yine sağlık skandalı
Amatör liglerde yaşanan çok büyük bir sorun ne yazık ki bu maçta da kendini gösterdi. Karşılaşmanın 2. yarısında Barış’la çarpışarak saha içinde kendini kaybeden Kosova Güçspor kaptanı Can, tam 15 dakika o şekilde saha içinde ambulans beklemek durumunda kaldı... Bu futbolcuya ya daha ciddi bir şey olsaydı? Bunun sorumlusu kim olacak, vebali kimin üzerine olacaktı?
Abide-i Hürriyetspor Kulübü, Kosova Güçsporlu Can’a acil şifalar diledi ve bir an önce sahalara dönmesi temennisinde bulundu.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın editör artık siyavuşpaşa takımınıda takip etseniz diyorum şuanda 2.amatör ligde en az gol yiyen ve lider olan bir takım saygılar.

Adsız dedi ki...

kosova kaptanına acil şifalar dilerim diğer maçlarınızda başarılar özellikle siyavuş maçını kazanmanızı ve onları bu sayfalara taşımanızı bekleriz (a.h.10 numara)

Adsız dedi ki...

lider olsanız ne yazar kii..liderliğin tadını iyi çıkarın uzatmaları oynuyorsunuz...

Adsız dedi ki...

Bu maçta sakatlık geçiren Kosovagüçün kaptanına acil şifalar diliyorum ve bir an sahalara dönmesını umut edıyorum...

Adsız dedi ki...

10 numara kardesim cok deil 3 hafta sonra biz tasırız onları bu sayfalara dert etme :))

Efkan dedi ki...

ya çok yazıp çizildi, bu sitede çıkan haberlerin çoğu bizim takip etmemizle olan şeyler değil :) sağolsunlar bize bilgi akışı sağlıyorlar da öyle bilgileniyoruz biz de.

Adsız dedi ki...

2. maçta değerli ABİDE-İ HÜRRİYETSPOR a sefaköy kartal stadında elimizden geldiğince misafir perver davranacağız kosova klubüne davranıldığından dahada çok tabiki bekliyoruz bu saygıdeğer klüp ve yöneticilerini

Adsız dedi ki...

geleceğiz arkadaş gelince bizde boş gelmiyeceğiz burda iyi ağırlayamadık orda yapacaz yapamadıklarımızı

Adsız dedi ki...

bn akın abide-i spor klübünde oynuorum ve şuan çok iyi bi sezon geçiriorus hatta şapionluğa oynuorus inşallah bu sene bis şapionus ve elimden gelene kadar oynıyacağım takım arkilerimde bunu istiolar

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...