Salı, Şubat 24, 2009

Vizespor'a Sanayi freni

VİZESPOR: 1 KIRKLARELİ SANAYİSPOR: 1

HABER-FOTO: SAİT NENG
Kırklareli Süper Amatör Küme’nin 17. haftasında Vizespor sahasında Kırklareli Sanayispor’la 1-1 berabere kalarak zirveyi Babaeskispor’a kaptırdı.
Barış Şimşek’in yönettiği maçı yaklaşık 500 futbolsever takip etti. İlk yarıda rüzgara karşı oynayan Vizespor etkisizdi. Nitekim 24’te Vizespor savunmasının uzaklaştıramadığı pozisyon sonrası Sanayispor deplasmanda 1-0 öne geçti. 40’ta sağ kanattan Metin'in ortasında Yasin'in şık kafa vuruşu skora denge getirdi. İlk yarı 1-1 bitti.
İkinci yarı Vizespor baskılıydı. Yasin 65. dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldı, aşırtma vuruşunda top üst direkten geri geldi. 72’de onsekiz içinde Suat'ın düşürülmesine hakem ‘devam’ derken Vize tribünleri adeta çılgına döndü. Sonrasında Vizesporlu Gökhan’ın ağlara giden topu ofsayt gerekçesiyle gol olarak değer kazanmadı. 80’de Vizespor kaptanı Muzaffer, rakibine yaptığı sert faul nedeniyle kırmızı kart gördü. Eksik kalan ev sahibi takım gol bulamayınca maç 1-1 bitti. Karşılaşma sonrası hakeme büyük tepki gösterilirken çıkan olayları emniyet kuvvetleri güçlükle engelledi.


İl Hakem Kurulu'na büyük tepki
Maçtan sonra bir açıklama yapan Vize Belediyesi ve Spor kulübü Başkanı Selçuk Yılmaz, “İl Hakem Kurulu cumartesi günü açıklanan hakem üçlüsünü (Hasan Erim, Gürkan Horuz, Turgay Aygün) ani bir kararla değiştirdi. Yerlerine tayin edilen hakemlerin biri, Babaeski bölgesinden. Cumartesi günü Vizespor’un A genç maçını yöneten Kenan Tekin Pazar günü A takım maçına veriliyor. Bu hakem değişikliğinin altında yatan nedenleri merak ediyoruz. 16 haftadır hakemler için tek bir kelime etmedik fakat yapılanlara seyirci kalamayız. Hakkımızı arayacağız. Vizespor’un şampiyon olmasını hazmedemeyenler var. Önümüzde 1 hafta var. Elimizden geleni yapacağız. Teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyorum” dedi.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

federasyona ve hakemlere gercekten bravo bi takım ancak böyle engellenir macta neler oldugu gayet acık ortada tekirdag bölgesinde tekirdagspora yapılanlar burdada babaeskispora yapılıyo ve kimsedende bi ses yok verilen bunca emege yazık vizespor üzülmesin playoff oynayarak gider ve babaeskispordanda daha iyi sonuclar alır ama bu macın etkisi vize stadından kolay kolay kalkmaz seneye vizede yapılan en kücük hakem hatasında benzer olaylar yasanır bununda tek sorumlusu federasyon ve masalarıdır

Adsız dedi ki...

MERAK ETMEK LAZIM UTANAN BİRİ VARMI?
Koskoca VİZESPORLA Gücünüz yetmedi maçı kazanmak aklınıza bu şekildemi geldi.utanın' utanın' zavallılar

Adsız dedi ki...

Vizeli kardeşlerimiz hiç merak etmesin.Allah her zaman dürüstün yanındadır.Ben bu hafta Babaeskinin Evrenspora takılıp kardeş Vizesporun terfilere gideceğine inanıyorum.

VİZE-PAŞA ELELE,BERABER 3.LİGE.

Adsız dedi ki...

Kırklareli Sanayi Sporumuzu tebrik ediyorum Vizespor gibi güçlü bir takımdan hele ki dplasmandan puan çıkarmış olması play offlar öncesi büyük moral sağladı Vizespora play offlarda başarılar dileriz.

Adsız dedi ki...

PAŞALI ŞENOL KARDEŞİME TEŞEKKÜRLER

VİZESPOR BAYRAMPAŞA ELELE BERABER

3.LİGE SİZLEREDE BAŞARILAR DİLERİZ

========= EYÜPSULTANLI =========

Adsız dedi ki...

paşalı senol abimize we eyüpsultanlı dostlarımıza öncelikle tesekkür ederim sanayisporlu genc futbolcu kardeslerimizi dürüstlüğünden we oyunundan ödün wermeden sezon sonuna kadar gelmelerini tebreik ederim wizesporlu futbolcularımıza we sayın baskanımız selcuk yılmaza bize bu sezon bu heyecanı yasattıkları için ayrıca büyük bir tesekkür ederiz herzaman iyinin yanındayız ama kötüyede elimizden gelenin en iyisini yaparız bu hafta oldugu gibi wizespor taraftarı hatayı affetmez hakem diye sahaya cıkan o gawatada wize halkının wermiş oldugu ders diğer hakemler tarafındanda göze alınır we bundan sora wizespor macları daha adil yönetilir giden sampiyonluga değil 45 dakikada harcanan emeklere yanıyoruz kırklareli amatör spor kulüpler adı altında toplanmıs bir grup babaeski müttefikinide burdan ağır bir dille kınıyoruz... WİZESPOR KOBRALAR YÖNETİM KURULU

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.