Pazartesi, Şubat 23, 2009

Tayfun'a Paşa da kafa tutamadı

DAVUTPAŞASPOR: 0 MECİDİYEKÖY TAYFUN: 4

İstanbul 2. Amatör Küme 12. Grup'ta mücadele eden iki köklü ekibin mücadelesinde Mecidiyeköy Tayfunspor deplasmanda Davutpaşaspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 4-0 mağlup etti.
Namık Sevik Stadı'nda oynanan maçta üstün bir futbol sergileyen Siyah-Beyazlılar'ın gollerini Yasin (3) ve Yılmaz kaydetti. Şampiyonluk yolunda bir önemli engeli aşan Tayfunspor böylece 3'te 3 yaptı. Davutpaşaspor ise iyi mücadele etmesine karşın gol kaydına muvaffak olamadı.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

şampiyon tayfunspor diye boşa demiyoruz bu takımı izlemeye devam edin . 2. amatöre cok fazla

Adsız dedi ki...

m.tayfun da bu hafta hasan tutak sustu ama kocaeli de taner gülleri susmadı :))))

bu takımın rakipleri burda değil
forza MECİDİYEKÖY TAYFUN

Adsız dedi ki...

abi bu takımda HASAN TUTAK oldugu müddetçe gol sıkıntısı çekmez.. hele puslu havadaysa maç o admı tutamzlr izleyin o admı.. gol kralı kesin bu sene..

Adsız dedi ki...

SENELERCE 3. LİGDE TOP TOPLAYICILIK VE MALZEMECILIK YAPTIM. FUTBOLCUNUN KUMASINDAN ANLARIM. HASAN TUTAK ISIMLI TOPCUYU DAHA ISINIRKEN GÖZÜME KESTİRDİM. FULELI VE HAVA TOPLARINDA COK YUKSEKLERDEN BIR KARTAL EDASINDA VURUŞ YAPABILEN BIR FUTBOLCU. ATMASA BILE ATTIRIYOR. GECEN HAFTA IZLEDIM GOLU YOKTU AMA 2 GUZIDE ORTA ILE ARKADASLARINI BAŞARIYA TAŞIDI :) TAKIP EDILMESI GEREKEN BIRISI !

Adsız dedi ki...

y.hasan amatör liglerde bugüne kadar görülen puslu havaların en iyi golcüsüdür.Ama arkasında tank ibo olmadan asla seyretmeyin.

Adsız dedi ki...

bu haftaki maçı ben de izleme fırsatı buldum. Takım olarak çok iyiler kaleciden santraforlara kadar cok kaliteli bir takım kurmuşlar .

En çok göze batan oyuncuları

1 , 4 , 5 , 9, 10 ,11 numaralı oyuncuları 10 numara yasin olsa gerek 3 gol attı 11 numaranın golü de harikaydı. Defansları çok sert bu gruptan kolaylıkla çıkarlar ...

Tebrik ederim.

hagi_034 dedi ki...

slm ardslar.bu takımı izleyin muhahkak bu takımı izlerken zev alacaksınız.ben 3,haftadır izliyorum yagmur yagıs demeden ve mac bıttıkten sonra ögrenıyorum macın kackac oldugunu:):):) okadar kaptırıyorum kendımı ama bu takımda sezon sonu bırılerı bır yerlere gıder kesın kelıte üst seviyede

Adsız dedi ki...

feriköy ün amigosu öcü erol abimizle sarıyerin tribün lideri zenga zaferi maçlarımıza bekliyoruz...hürmetle
saygılar.

pepe.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.