Çarşamba, Şubat 25, 2009

Şavşat Köyleri Turnuvası başladı

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Artvin İli Şavşat Kültür Turizm ve Dayanışma Derneği’nin Organize etmiş olduğu ve bu sene 3.’sü düzenlenen Şavşat Köyler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, 24 köyün katılımı ile başladı.
Küçükçekmece Nihat Yüceur Spor Kompleksi’ndeki açılış törenine Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve yardımcıları Recep Köse, Hüseyin Oflas, Ahmet Gedik, eski Bağcılar Beşiktaş Futbol Okulları Koordinatörü Yılmaz Canpolat, Küçükçekmece DSP Belediye Başkan Adayı Sezayi Aynalı, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı ve İASKF Eğitimden Sorumlu Yöneticisi Seymen Gençtürk, Beşiktaş Engelliler Futbol Takımı Başkanı Özge Topcu, 24 köyün başkanları ve üyeleriyle kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Turnuva 6’şarlı 4 grupta, toplam 24 takımın mücadelesiyle 5 hafta sürecek. 22 Mart’ta grup maçlarının tamamlanmasının ardından eleme maçları yapılacak ve şampiyon belli olacak.

Turnuvanın açılışında Beşiktaş Engelliler Kulübü ile Şavşat Köyleri Tekavitler gösteri maçı yaptı. Başlama vuruşunu Küçükçekmece Beleiye Başkanı Aziz Yeniay yaptı.

Turnuvanın ilk haftasında alına toplu sonuçlar
A GRUBU
Kaydadibi-Ilıca 2-3
Köprükaya-Şalcı 6-5
Veliköy-Meşeli 3-1
B GRUBU
Ciritdüzü-Çiflik 4-2
Koyunlu-Şenocak 2-5
Sebzeli-Saylıca 1-8
C GRUBU
Pınarlı-Erekli 7-2
Çoraklı-Cevizli 0-5
Düzenli-Karaköy 1-3
D GRUBU
Tepeköy-Dutlu 5-1
Köplüce-Kocabey 2-8
Kirazlı-Yoncalı 5-1

Hiç yorum yok:

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.