Perşembe, Şubat 26, 2009

'Paşa'lığını burada da gösterdi


BAYRAMPAŞASPOR: 3 TUZLASPOR: 1

HABER: ŞENOL ÇELİK
FOTOĞRAFLAR: DURAN BİNGÖL
İstanbul Süper Amatör Küme 5. Grup'u ilk sırada tamamlayan Bayrampaşaspor ve ikinci Tuzlaspor, İstanbul Şampiyonası'nın da ilk turunda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Bayrampaşaspor 3-1 kazandı.

Spor Akademisi Stadı'ndaki mücadelede ilk dakikalarda art arda goller geldi. Bayrampaşaspor 6'da Burak'la öne geçerken, 10'da Tuzlaspor eşitliği sağladı. 'Paşa' 14'te Mesut'la tekrar fileleri sarstı ve Yeşil-Kırmızılılar ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Murat Şenvardar'ın öğrencileri 61'de Mesut'la bir gol daha buldu ve grupta geride bıraktığı güçlü rakibini İstanbul Şampiyonası'ndan da elemiş oldu.



Bayrampaşasporlu futbolcular galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Saldırsana Bayrampaşa

Taraftarın Hep Arkanda

Yemin Ettik Biz Bu Sene

Çıkacağız 3.lige

Helal olsun topçu kardeşlerimize inşallah bu sene yüzümüzü güldürecekler.


Yerelfutbol sitesinede çok teşekkür ederim golleri anında verdiler. İyiki varsınız teşekkürler.

Adsız dedi ki...

ewet Şenol hocama katılıyom aynen öyle bir maçtı.b.paşalı çekirge

Adsız dedi ki...

BAYRAMPAŞAYI SEYRETMEK ARTIK KEYİF VERİYOR.TEK EKSİĞİMİZ MAÇLARIMIZDA SEYİRCİMİZİ GÖRMEYİŞİMİZ.BAYRAMPAŞALILAR OLARAK ARTIK TAKIMIMIZA SAHİP ÇIKALIM.TOPÇU KARDEŞLERİMİZDE BİZLERİ TRİBÜNLERDE GÖREREK YANLIZ OLMADIKLARINI ANLASINLAR.HAFTAYA AYAZAĞAYLA OYNAYACAĞIZ İŞTE BİZE FIRSAT BU MAÇTA TRİBÜNDE YERİMİZİ ALALIM TAKIMIMIZI ÇOŞTURALIM.HAYDİ BAYRAMPAŞAM 3.LİG UZAK DEĞİL GÖSTER GÜCÜNÜ.

Adsız dedi ki...

Bayrampaşamız yeni transferle taş gibi oldu.Ben bugün Mesut'u, Burhan'ı ve Özkan'ı çok beğendim. Takımın kalitesini daha da artırdıkları gün gibi aşikar. Terfilede başarılı olacağımıza gönülden inanıyorum.Ayrıca Yönetimi B.Paşa halkının gurur duyacağı bir takım yarattıkları için başta başkanımız Sn.Mustafa Sarmusak'lı ve ekibinide tebrik ediyorum.İnşallah bu sene 15 senelik özlem bitecek.

======HER ŞEY BAYRAMPAŞA İÇİN======

Adsız dedi ki...

Aslında bu maç için yönetime özür borçluyuz otobüsleri dolduramadık diye. Hadta içi olması çok etkiledi insanları inşallah hafta sonu oynarızda güzel bir taraftar gelir. Topçularımızı yürekten kutluyorum.

ist vize dedi ki...

bayrampaşımı yönetimi murat abimi hocamı ve taraftarı kutluyorum inş 3.lig özlemimiz bitecek şenol abi bizde playoftan gideriz inş terfi maçlarına bizi vizede yanlız bırakmayıp oraya kadar maça geldiğiniz için de vize halkı ve futbolcuları olarak teşekkür ederiz emrah .

Adsız dedi ki...

BAYRAMPAŞA SPOR'A BAŞARILAR

============ EYÜP SULTANLI=========

Adsız dedi ki...

BAYRAMPAŞA KULÜBÜNÜ BAŞARISINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.VEFASPOR.

Adsız dedi ki...

VEFA'LI VE EYÜP SULTANLI (VİZELİ) ARKADAŞLARIMA CENTİLMENLİKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER.

PAŞA-VEFA-VİZE ELELE
HEP BERABER 3.LİGE

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...