Salı, Şubat 24, 2009

Kosova Güçspor 'dört köşe'


HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul U-15 Ligi 14. hafta mücadelesinde Kosova Güçspor, İstanbul Demirspor’u deplasmanda 4-0 yenmenin mutluluğunu yaşıyor. Kırmızı-Siyahlılar böylece ligde 6. galibiyetliğini alarak puanını da 20’ye çıkarmış oldu.
Kosova Güçspor yeni yönetimin gelmesiyle birlikte antrenör değişimine giderek takımı Ömer Baygan’a emanet etti. Be değişim takımda doping etkisi yaptı. Deplasmanda alına galibiyet camiada memnuniyet yaratırken Küçükçekmece tensilcisinin başkanı Recep Kelment, “Ben ve yönetici arkadaşlarımız göreve gelir gelmez ilk olarak teknik heyet değişimine gittik. Tabi bu sezon takımlarımızdan bir şey beklemek doğru olmaz. Sezonun ortasında görev teslimi aldığımız için elimizdeki imkanlarla sezonu centilmenlik içinde tamamlamayı arzuluyoruz. Kosova Güçspor’un bu sezon fazla bir beklentisi yok ama önümüzdeki sezon çok iyi ekip oluşturup adımızı duyurmak ve şampiyonluklara koşmak istiyoruz” dedi.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ömer hoca çok iyi hocadır o geldiyse kosovaya başarı gelir artık onunla 5 sene çalıştım prof. antremanı yaptırıyor amatöre fazla bir hoca

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...