Salı, Şubat 24, 2009

KASKDD'den Feriköy'deki olaya kınama


HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
Geçtiğimiz Hafta sonu oynanan Feriköyspor-Sefaköy Kartalspor A Genç maçında çıkan olaylardan dolayı Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği (KASKDD) bir açıklama yaptı. Dernek Başkanı Seymen Gençtürk tarafınfan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"İstanbul A Gençler Ligi 14. Grup'ta Feriköyspor ve Sefaköy Kartalspor takımları arasında oynanan maç sonrası çıkan olaylarda ilçemizin güzide kulüplerinden olan Sefaköy Kartalspor Kulübü'nün antrenörü Fırat Dalgıç'a saldırı yapılmıştır. Bu saldırı sonucu Dalgıç çeşitli yerlerinden yaralanmıştır. Bu saldırıyı nefretle kınıyoruz. Tabii ki bir kaç kendini bilmez kişinin yaptıklarını da Türk futbolunda 84 yıllık mazisi olan Feriköy Spor Kulübü'ne mal etmemiz yanlış olur ancak ilçemizin kulübü olan Sefaköy Kartalspor'un müsabakaya geliş-gidişlerindeki gereken güvenlik tertibatının alınmasından sorumlu olan Feriköyspor Yönetimini'nin de gereken özveriyi göstermekten kaçındığını üzülerek söylemek zorundayız. Sefaköy Kartal Spor kulübümüze yapılan saldırıyıda kınıyoruz."

4 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba öncelikle fırat hocaya geçmiş olsun bunları yapanları kınıyorum ayrıca maçlar esansında yeterince güvenlik önlemi alınmadığını düşünüyorum seymen beyin söylediklerine tamamen katılıyorum yanlız seymen bey madem sefaköy kartal spora bu kadar sahip çıkıyor ve açıklama yapma gereği duyuyorsa o zaman bir kaç isteğim olacak sayın başkan sefaköy kartal sahasında oynanan sefaköy kartal maçlarını gizlice bir gözlemleyin lütfen gelen rakiplere neler yapılıyor bir görün tesis dedikleri binanın üzerine insanları çıkarıp oradan rakip takım futbolcularına ve taraftarına neler söyledikleri ve neler attıklarını gözlemleyin lokal dedikleri binanın camlarından neler yaptıklarını bir gözlemleyin onlar gelen rakiplere bunları yapıyorlar tabiki deplasmana gittikleri zamanda aynısını onlara yapıyorlar fakat diğer takımlar orada yedikleri dayakları ve küfürleri bu işi çok iyi bildiğini zanneden sayın Yener DAYI gibi basına ve internet sitelerine bildirmedikleri için sefaköy kartal sürekli haklı konumunda oluyor durum bundan ibaret yani kısa lafın kısası Sefaköy Kartal'da sütten çıkmış ak kaşık değil bu saydıklarım feriköy veya diğer takımları haklı çıkarmaz onlarında yaptıklar hoş şeyler değil çocuklarımızı o futbol sahasına spor yapsınlar diye gönderiyoruz kavga etmek için değil fırat hocaya tekrar geçmiş olsun

Adsız dedi ki...

ayıp şeyler bunlar..herkes ekmeğinin 2 polisle korunan çamurlu statlarda çoluk çucuğunun rızkı peşinde..
hiç olmasa daha güzel değilmi herkes el ele kol kola maçını seyretse holigan özentilerine papuç bırakılmasa..
bu satırların yazarıda 1980 lerden sonra 1996 kadar büyük takımlardan birinin semt sabahlamalarında bulunmuş birisi.çok kan aktı çok ana baba üzüldü çok arkadaşımız ölümlerden döndü.geriye baktığımızda hoş şeyler değildi yaptıklarımız döner bıçaklarıyla sanki karşımızda düşman varmış gibi birbirimize saldırmamız..şimdiki gençlere tavsiyem elinizin altında internet var herşey var.tek eğlenceniz futbol değil..semtlerinizi yüceltmek istiyorsanız bu kavgayla değil centilmenlikle olacaktır.bakın koskoca feriköyün haline 30-40 kişi sabahlamalara katılan feriköyün ( bjk,gs,fb ama çoğunluk fb tarafında) haline yada karagümrük..yazık...
semtinizi efendilikle yüceltin.yakışan budur

feriyeli dedi ki...

tahu arkadaşlar gene feriköy gene gündem de ayıptır ya gidin bakın bakim diğer sahalara sanki bir feriköyde oluyor.hadi a takımızı yediniz sayın yemen ekşioğlu ve grubu şimdi sıra gençlerimizde mi
inadına feriköy.CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR FERİKÖYLÜYÜZ

Adsız dedi ki...

bu olayın canlı şahidiyim.
bu dayak yiyen eleman hakketiğinin karşılığını görmüştür. sen gelmişsin koskoca Feriköy'e senin ne haddine insanlarla tahrik edici , tehditkar konuşmak.
Olay yoktu bişey yoktu maç gayet normal geçti sefaköy yöneticileri ve topçuları soyunma odalarından çıkmış gidiyordu. bu dayak yiyen malum şahıs nerde olduğununu farkına belli ki varamamış dengesizce sözler etti ve daha sonrada kendini su çukurunun içine tıkılmış halde buldu..
tabiki bunlar tasvip etmediğimiz şeyler ancak tek taraflı kınamak olmaz..

GENÇ FERİKÖYLÜLER !

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.