Perşembe, Şubat 26, 2009

İstanbul Şampiyonası'nda bugün

14.30 Vefa Stadı
VEFASPOR - BAKIRKÖYSPOR 2-1
Anket sonucu: Vefa %63, Bakırköy %36

14.30 Bayrampaşa Bld Stadı
KAĞITHANE GÜLLÜOĞLU - HADIMKÖY: 1-1 (2-2 uz, 4-3 pen)
Anket sonucu: Hadımköy %69, Güllüoğlu %30

14.30 Selimiye Stadı (Geç başladı)
AYAZAĞASPOR - ÜMRANİYESPOR: 1-1 (3-1 uz) sürüyor
Anket sonucu: Ümraniye %61, Ayazağa %38)

14.30 Spor Akademisi Stadı
BAYRAMPAŞASPOR - TUZLASPOR: 3-1
Anket sonucu: Bayrampaşa %58, Tuzla %41

24 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayın editör
Her hafta sonu maçlardan sonra ve hafta arası maçlarda çıkan olayları tarafsız gözle kaleme almanızı takdirle karşılıyorum.Sizler böyle tarafsız yazı ve yorumlar yazmaya devam ederseniz olayların önüne geçme konusunda adım atılmış olur.Ben süper amatör maçlarda temsilcilik yapmış bir futbol sevdalısıyım.İşimide severek yaptım.Lakin 22 hafta bütün maçlarıma kendi paramla gittim geldim.Bazı haftalar 2 maç üstüste görev verdiler buda o stadda 4,5 saat geçirmemiz demekti.Birde çıkan olaylara emniyet güçlerinin yetersizliğinden dolayı önleme açısından müdahale ederek tarafları ve hakemleri koruyorduk.Bu fedakarca görev yapan biz temsilcilere hiçbir ücret ödenmemesi konusunu birde siz yazarsanız sevinirim.

Adsız dedi ki...

ümraniye spor 2 tane cok önemli transfer yaptı birincisi istanbulsporda banko oynayan stoper ramazan ikincisi beykozda oynayan ortasaha onur ,ramazan beykoz pendik ve istanbulsporda oynadı onur pendik türktelekom(bank asyadayken)ve beykoz da oynadı sinan hoca 2sinide pendikspordan tanıyor bence cok başarılı transferler ümraniyeye 3.lig çok yakın

Adsız dedi ki...

Haydi saldır Bayrampaşam

Adsız dedi ki...

Yürü be Bayrampaşam be

Adsız dedi ki...

Yürüüüü bee kağıthaneee kral sensinn göster herkese

Adsız dedi ki...

aa hadmköye baq yenilio::(

Adsız dedi ki...

vefa 2 - bakırköy 1 goller kamil ve onur ...

Adsız dedi ki...

SALDIR AYAZAĞAM.!

Adsız dedi ki...

ayazağam seni ben değişmem hiç birşeye helal olsun hep böyle oynayın canımızı verelim..

Adsız dedi ki...

HELAL SANA BE KAĞITHANEM CANIMIZ FEDA SİZE DURMAK YOK YOLA DEVAM ...

HOWARDA KAĞITHANELİLER

Adsız dedi ki...

helal sana kagıthanem benim

Adsız dedi ki...

tuzla ümraniye hadımköy bakırköy yalan oldu.İstanbul şampiyonası grup maçlarına benzemiyormuş di miii.Kötü Ayazağa ümraniyeye 3 attı,kötü kağıthane hadımköyü eledi.Bence İstanbulun en büyüğü bugün eleyen bu 4 takımdan biri olur.

Adsız dedi ki...

ayazağaspor a bak grupta sultanbeybelediyespordan iki maçta 7 gol yemiş burda ümraniyeyi yenmiş..

Adsız dedi ki...

beyler daha dkilitaş var bu takımla ilgili ne bu itede nede başka bır sıtede yorum veya baska bırsey yazılmadı ama herkez gorucek umranıye ve ayazaga bence terfılerdede yalan olucaklar ummadık taslar bas yarıcak

Adsız dedi ki...

nedense kötü denilen takımlar her sene kral oluyor HELAL AYAZAĞAM.!

Adsız dedi ki...

ayazağa ne yapmış ya dediğin gibi sultanbeyliden iki maçta 7 gol,Leventten iki maçta 3 gol yediler burda ümraniyeyi üçlemişler.Garip valla.

Adsız dedi ki...

bugun gelseydiniz maçada futbol dersi nasıl verilir görseydiniz..klavye başından sallamayla olmuyor..uzatmalarda da 1 penaltı kaçırdı ayazağa : )

Adsız dedi ki...

slmlar ayazağanın galibiyeti buradan sallayablara ders olsun ayazağa bu burada turnuva takımı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu..helal size ayazağa..

Adsız dedi ki...

ümraniyeye salladıda sultanbeylibelediyeye niye sallayamadı da yedi tane yedi bir vefasporlu olarak vefasporu kutluyorum

Adsız dedi ki...

kimin nasıl takım olduğunu her sene türkiye şampiyonasında görüyoruz.ayazağaspor aleyhinde konuşanlar pekala size sorum şu ? senelerdir 3.lig terfi mücadelesinde istanbulu tek başına temsil eden takım kim ?

Adsız dedi ki...

VEFA yı izleyin GENÇLER çok yormayın parmaklarınızı burda

Adsız dedi ki...

arkadaşım siz kendi takımınıza bakın tüm istanbul biliyor ayazanın ne oldunu bu işler klavye başında sallamakla olmuyor türkiye şampiyonasında tecrube motivasyo inanç gerek sultanbeyli bizi ligde yenmiş olabilir onun telafisi var ama türkiye şampiyonasının yok geçen sene uzay takım dedikleri 2 tirilyonluk göztepeyi ayazağa eledi klavye başında sallayanlar deyil lig ve ist şampiyonası araç amaç orası kimin büyük olduğunu orada herkes görecek AYAZAĞASPORU izlemeye devam edin tabiki sallamadan saygıyla

Adsız dedi ki...

Tabi ki İstanbul şampiyonu olmak önemli ama şampiyon olan takımların aynı motivasyon seviyesini 3.lige yükselme müsabakalarında tekrar yakalamaları kolay olmuyor.İstanbul şampiyonası Türkiye 3.ligine çıkma maçları için ölçüt olamaz. Tarih bunu belgeliyor. Bu noktada ümraniye, tuzla, hadımköy ve bakırköy'ün elenmeleri kendileri için avantajda olabilir.

Adsız dedi ki...

Bayrampasa'yı Kutluyorum Böle bi galibiyetten Simdi Önümüzdeki Maclara Bakıcaz Ve Takımımızı her Zmanki Oldugu Gibi Yalnız Bırakmıcaz.

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.