Pazartesi, Şubat 23, 2009

Irmakspor işi ilk yarıda bitirdi

IRMAKSPOR: 2 YEŞİLPINARSPOR: 1

İstanbul 2. Amatör Küme'de Zeytinburnu Irmakspor, Yeşilpınarspor'u 2-1 yendi. Zeytinburnu Bozkurt Amatör Sahası'nda oynanan maç saha zeminin toprak olması nedeniyle, iki takımın da uzun toplarla gol aramasına neden oldu. Daha çok ayağa pas yapmayı düşünen Irmakspor tarafıydı.
20. dakikada Irmakspor atağında soldan Cemal çizgiye indi ve güzel bir ortayla Gökhan'ı buluşturdu. Gökhan güzel bir kafa vuruşuyla skoru 1-0 yaptı. Golden sonra açılan Yeşilpınar takımı daha çok ileri çıkmaya başladı ve arkada boş alan bıraktı. Kendi topuna hareketlenen Eren altıpas içinde karambolde inatla zorlamasının meyvesini aldı ve skor 2-0 oldu. İlk yarı bu skorla bitti.
İkinci yarı rüzgarla ve çamurla kaplı zeminde futbolcular büyük mücadele verdiler. 70. dakikada Yeşilpınar ceza sahası yayı üstünden firikik atışı kazandı. Atışta top direkten döndü, tamamlayan Erdem skoru 2-1 yaptı. Irmaksporlu futbolcular bu pozisyonda 3 Yeşipınarlı futbolcunun ofsaytta olduğu yönünde itirazda bulundular.
Maç bu dakikadan sonra Irmakspor yarı sahasında oynandı. Kontrataklarla gol pozisyonuna giren Irmakspor pozisyonları cömertçe harcadı. 88'de sağdan Kerim güzel çalımlarla ceza sahası köşesinden pas verdi. Top rakip takım oyuncusuna çarparak Tahsin'in önünde kaldı ve Tahsin yay üzerinden güzel vuruşla topu ağlara gönderdi ancak pozisyon ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı.
Maç centilmence ve istekli oyuncular sayesinde olaysız tamamlandı. 2-1.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Irmak spor maç oynadıkca daha iyi olcaktır. çok genç bir takım gurptan çıkacaklarını düşünüyorum... tahsin ve yakup iyi bir transfer bu arada forvetleri Kısmet'e geçmiş olsun

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.