Cumartesi, Şubat 28, 2009

Güzelcespor yeniden yapılanacak


HABER: EFKAN BUCAK
İstanbul Süper Amatör Küme’de iki sezondur ikinciliği bitime 1 hafta kala kaybeden ve terfi maçları biletini kaçıran Güzelcespor, gelecek sezon daha az iddialı bir kadroyla, yeniden yapılanmaya gitmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda üyelerden güvenoyu alan ve yeniden başkanlığa seçilen Tamer Cambaz, “Son iki sezondur büyük şanssızlıklar yaşayarak 3. Lig Terfi Maçları’na gidemiyoruz. Sporun içinde de bunlar da var maalesef. Genel kurulda yeni bir yönetim oluşturduk. Şimdi belediye seçimlerini bekliyoruz. Adaylarla destek konusunda konuştuk, inşallah seçilecek belediye başkanımız da bizlere destek verecektir” dedi.

Cambaz, Güzelcespor’un kurumsal gelişimini tamamlamak istediklerini belirterek, “Kafamızda bazı projeler var. Sportif başarıdan öte, öncelikle bu projeleri hayata geçirmek istiyoruz. Elbette son karar yönetim kurulumuzundur ancak benim düşüncem gelecek sezon genç bir kadroyla orta sıralarda mücadele etmek. Bu sırada da projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

Başkan Cambaz, görev süresi olan teknik direktör Adnan Toros’la da ilgili olarak, “Biliyorsunuz Adnan hocamız Güzelcespor’la özdeşleşmiş biridir. Bazı kulüplerden kendisine teklif geldiğini biliyoruz. Biz de kendisiyle önümüzdeki günlerde bir ön görüşme yapacağız. Tahmin ediyorum mayısta da masaya oturur, sözleşme imzalarız” ifadelerini kullandı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

başkan bence yanlış yaparsın
!!!!!

Adsız dedi ki...

orta sahaya ve forvete kaliteli oyuncular alın

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...