Pazartesi, Şubat 23, 2009

Güngörenspor'un büyük tepkisi


Yerel Futbol Sitesi-Özel
İstanbul A Gençler Ligi’nde oynanan Karadenizspor-Güngörenspor maçı sonrası yaşanan olaylara Güngörenspor Yönetimi büyük tepki gösterdi. Otobüsü taşlanan, futbolcuları ve başkanı yaralanan sarı-lacivertli kulp konuyu yargıya götürmeye hazırlanıyor.

Güngörenspor Kulübü Yöneticisi Bülent Parlakkılıç tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Karadenizspor'la oynadığımız maçtan sonra çıkan olaylara Güngörenspor olarak hiçbir anlam veremedik. Maç içinde herhangi bir olay yaşanmamıştı. Karşılaşma sonrası çıkan olayların sorumlusu 5 numaralı oyuncularıdır. Kendini bilmez ağzı süt kokan 3-4 tane futbolcu ve taraftarlar nedeniyle çıkan bu olayları elbette ki Karadenizspor camiasına mal edemeyiz. Özellikle belirtmek gerek pırlanta gibi bir antrenörleri var ve bizlere çok yardımcı oldu fakat görüyoruz ki o antrenör o futbolculara fazla. Kendilerine teşekkür ederiz fakat 3 numaralı oyuncuları, kaptanları olan 8 numaralı futbolcu (ki otobüsümüze taş atan da bu futbolcudur) ve başroldeki 5 numaralı oyuncu bizim kulübümüzde bırakın futbolcu olmayı, sandalye olamazdı. Bu yaşananlar Türk futbolu adına büyük utançtır. Eğer bir daha böyle olaylar yaşanmayacaksa biz şampiyonluk istemiyoruz.”
Açıklamada, 50 kadar Karadenizspor taraftarının takım otobüsünü taşladığı belirtilerek, “Rakip takım taraftarları kulüp başkanımız Erol Pehlivan ve futbolcularımızı tartaklayarak şiddette bulunmuştur. Bu olayların takipçisi olacağımızı, Türkiye Futbol Federasyonu ve adli kurumlara gerekli başvuruları yapacağımızı belirtmek istiyoruz” denildi.

Olaylarda Güngörenspor Başkanı Erol Pehlivan da yaralandı.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

oncelikle geçmiş olsun dileklerimi ieletiyorum boyle seyler turkiyede istanbulda normal oldu buna bir care gerkiyor kardsm sahada birsey olmuyo yenilmisin rakip takımın galibyetini çekmyrsn saldırıyorsun helal olsun gungoren spora sahada gerekn ceza yı kesmisler ben olsam boyle seyler yapan takımlara cok agır para cezası veirim yada men ederm belli uyarılardan sonra..

Adsız dedi ki...

BÖYLE AMATÖRLÜK OLMAZ BU KARADENİZ TAKIMINI LİGDEN ÇEKMELİİ BİR ALT KÜMEYE GÖNDERMELİ AMATÖR KULUPLER BAŞKANI NERDEEEESİNN HİÇÇ BİR SES YOOOOK....YAZIKK OLAN AMATÖRE OLUYOOO.....YAZIK ÇOKKK YAZIKKK...

Adsız dedi ki...

YEMEN ABİİ DUYY BİZİİ AMATÖREEEE BAKKKKKKKKIIIIINNNNNN

Adsız dedi ki...

Bırakın aranızdaki seçim tartışmalarınıda bakın bakalım amatör kümelerde neler oluyor.her zaman olaylar var ama cezai yaptırım yok!.bu işlere çanak tutuyorsunuz kes cezanın kralını bak bakalım sağı solu oynuyormu bir daha.Geçmiş olsun güngören spora....

Adsız dedi ki...

maalesef ist birkaç sahada takımını destekleme adı altında butür olaylar yaşanıyor .maalesef isfit bu olaylara seyirci kalıyor ve caydırıcı cezalar ahbap çavuş ilişkileri oy kaygıları hatırı sayılır abilerin araya girmeleriyle verilmiyor ,verilemiyor.aslında hakem raporları temsilci raporları ciddiye alınsa ve gereken cezalar verilse belki!!!! etkili olabilir diye düşünüyorum yoksa önümüzdeki sezonda aynı manzaraları hatta daha şiddetlilerini temenni etmiyorum ama yaşarız.toplumun birçok imkansızlıklarla boğuştuğu bu dönemlerde maalesef daha çok dikkat edilmesi tedbirli olunması gerekiyor.saygılarımla.

Adsız dedi ki...

Adil dedi ki,

Geçmiş olsun Erol başkanım, yaşanan bu üzücü olaylar karşısında tepkisiz kalmak istemedim. Olaylara sebep olanları kınıyorum. Böyle kötü olaylarla değil, başarılarla gündeme gelmenizi diliyorum... Tekrar geçmiş olsun, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Eski Güngörenspor Futbolcusu
AdiL

Adsız dedi ki...

gungoren yoneyımı ve futbolcularına gecmıs olsun dıleklerımı ıletıyorum... ancak boyle pırlanta gıbı bı kulübun bunları yaptıgınada ınanamıyorum karadenız kulubune yakısmayacak olaylar yasandı... karadenız kulübü bu olayda suclu degıldır kendını bılmez bı kac taraftarın yuzunden cıkmıs olaylardır... ozellıkle suclanan futbolcularında hepsının gelecegı parlak bırer futbolcu olduklarını hatırlatır futbol hayatlarına etkıleyecek olayların yasanmamasını rıca edıyorummmm.......

Adsız dedi ki...

Karadeniz takımının tum oyuncuları malubiyeti kabul edememiştir.oyuncuların hepsi sanki birer gladyatör gibi sahaya çıkıp yenilincede gungören takımına yaptıkları gibi taşlı sopalı saldırıda bulunmaktadırlar.Sadece gungörene karşı olan bişiyde digildir bu.Her takıma karşı aynı hırcınlıkla saldırıyorlar.Sonucunda da rakibin klup baskanı dahil herkese saldırma curreti gösteriliyor.bu şekilde bu iş olmaz!!En kısa zamanda ilgililerin cezalandırılmasını temenni ediyorum.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.