Perşembe, Şubat 26, 2009

Güllüoğlu tadından yenmiyor


KAĞITHANE GÜLLÜOĞLU: 1 HADIMKÖYSPOR: 1
(2-2 UZ) (4-3 PEN)

HABER-FOTO: EFKAN BUCAK
Süper Amatör Küme İstanbul Şampiyonası'nda Kağıthane Güllüoğluspor, Hadımköyspor'u normal süresi 1-1, uzatmaları 2-2 biten maçta penaltılarda 4-3 yenerek tur atladı. Daha önce İstanbul Şampiyonluğu yaşayan Hadımköyspor böylece üst üste ikinci kez penaltılarla elenmiş oldu. Yeşil-Siyahlılar geçen sezon da Avcılar Belediyespor'a penaltılarla elenmişti.

Bayrampaşa Belediye Stadı'ndaki karşılaşma soğuk bir havada, zaman zaman karla karışık yağmur altında oynandı. Mücadeleyi tribünlerde 100'e kadar yakın taraftar izlerken bunların büyük bir bölümü Kağıthaneli futbolseverlerdi. İki takımın başkanları Nejat Güllü ve Seyfettin Selim de mücadeleyi takip etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Güllüoğluspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. 30. dakikada soldan gelişen atakta vuruş savunmadan sekti, ceza sahası içinde arka tarafta Arda boş durumda topu ağlara gönderdi. Bu arada ilk yarı oldukça gergin geçti ve zaman zaman iki takım oyuncuları arasında itişmeler yaşandı.

İkinci yarıda daha atak olan Hadımköyspor Yavuz'la eşitliği sağladı. Normal süre 1-1 bitti. İlk 15 dakikalık uzatma bölümünde gol olmazken Kağıthane Güllüoğluspor'dan Fırat 110. dakikada güzel bir serbest vuruş golüyle Yeşil-Sarılılar'ı tekrar öne geçirdi. Ancak mücadeleden kopmayan Hadımköyspor uzatma anlarında Emin'le dengeyi sağladı ve maç penaltılara gitti.

Penaltılarda Güllüoğluspor 4, Hadımköy 3 atışı gole çevirince Kağıthane temsilcisi çeyrek finalde Vefaspor'un rakibi oldu.

İki takım futbolcuları arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı.

Katkıları için sayın Barbaros Akkoyunlu'ya teşekkürler.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

o kadar soğuk olmasına rağmen biz kağıthaneyi destekledik yaklaşık 80-90 kadar taraftar grubumuzla takımımızı hiçbir zaman yanlız bırakmadığımızıda herkese gösterdik.O attıkları 2.goldede hakem 3 dk uzatma gösterdi 5 dk oldu ve maçı bitirmedi sonucundada golü yedik ama penaltılarda aldık maçı.



Howarda Kağıthaneliler

Adsız dedi ki...

abilerimi kutlar başarılarının devamını dilerim kagıthane gulluoglu a genc takımı(4)

Adsız dedi ki...

eze eze kagıthaneee :=)

Adsız dedi ki...

caney caney caney işte meydaney delıkanlı hadımkoy nerdesın haneyy :D hovarda kagıthanelıler :d

Adsız dedi ki...

Efkan bey Hadımköy ün 2. golü hakem 120. dakikada 3 dakika uzatma verdikten sonra 125.dakikada oldu.118 olarak yazılmış, düzeltilmesini istiyoruz.
Hakem 15 dakikalık uzatmaya 3 dakika uzatma gösterdiği gibi 5 dakika oynattı.Maç sonunda dayanamayıp Yemen Ekşioğlu bile hakemlerin yanına gitti.

Adsız dedi ki...

En güzel mehmet oynadıı.defansın bel kemiği valla helal olsun bütün takımaa..

Adsız dedi ki...

KAĞITHANE SPOR KULUBÜNÜ BAŞARISINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.VEFASPOR

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...