Pazar, Şubat 22, 2009

Çorlu Sanayi lideri elinden kaçırdı

ÇORLU SANAYİSPOR: 1 ÇERKEZKÖY BLD.SPOR: 1

HABER-FOTO: MESUT ÇETİN
Tekirdağ Süper Amatör Küme'de ilk ikiye girme mücadelesi veren Çorlu Sanayispor lig lideri Çerkezköy Belediyespor ile kendi sahasında 1-1 berabere kaldı. Sanayispor, ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı ve 90 dakika iyi oynadığı bir maçta ileri uç elemanlarının beceriksizliği nedeniyle olası bir 3 puandan oldu. Bu sonuçla evsahibi ekip bitime 4 maç kala Tekirdağspor’un 3 puan gerisine düştü. Kötü gününde olan deplasman takımı deplasmandan altın değerinde 1 puanla döndü.
Stat: Çorlu Yeni Sanayi
Hakemler: Murat Ceyhan ** Yusuf Ziya Erdinç **Güneş Yücelten*
Gözlemci: Recai Karaçor
Çorlu Sanayispor: Ali İhsan **Ali Orhan**Burak** Şamil**Nuri**Fatih**Ali Coşkun*Tuncay*Mustafa**Mesut**Vedat*(79’Ahmet*)
Yedekler: Serkan-Ahmet-Niyazi-Oğuzhan-Necip
Teknik Direktör: Abdullah Eroğlu
Çerkezköy Belediyespor: Muzaffer**Başar*Sefer**Burak**Ercan**Okan Çebi**Hüseyin**(88’Kaan)Erkan**(83’Ufuk*) Hakan**Mehmet **(60’Tolga*)Okan Özdemir**
Yedekler: Tugay-Haluk-Kaan-İlkay-Ufuk-Tolga-Yaver
Teknik Direktör: Ümit Metin Yıldız
Sarı Kart: Ali Orhan-Fatih-Ali Coşkun/Başar-Hüseyin
Goller: 33 Mustafa/47 Hüseyin
Çorlu Sanayispor, ilk devrede yakaladığı üstünlüğü koruyamadı.
Çorlu Sanayispor

Çerkezköy Belediyespor

Maçtan sonra konuşan Sanayispor'un golcüsü Mustafa Dündar, ''Takım olarak iyi oynadık ancak gol yollarında şanssızdık. Bundan sonra kalan 4 maçımızı da kazanıp terfilere gitmek istiyoruz. Takım olarak da bunu yapabilecek güçteyiz'' dedi.

2 yorum:

alemci_çorlusanayisporlu dedi ki...

efkan bey maçtaydım ben bi takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz.maçta ilk 25 dakka içinde bir golümüz.bir penaltımız verilmemiştir.yan hakem olan güneş isminde vatandaş acaba akşam rahat uyuyabildimi merak ediyoruz.bi takımın kaderiyle bu kadar oynanmaz.biz sanayispor bu yıl tekirdağsporun harcadığı paranın belkide 5 katını harcadık ve süper bi takım yaptık fakat sırf tekirdağspor il takımı diye onu playofflara göndermek için yoğun bi çaba var.efkan abi bne diyorumki tekirdağspor daha ilk maçta evine döner.çünkü takım hep hakemlerin itmesiyle gidiyo.sanayi maçını sor recep abiye berbat bi yan hakem.yediğimiz gol 2 metre ofsayt kaldırmıyo bayrağı ondan sonra seyirci küfür ettimi hemen polis çağırmalar.ayıp denen bişey var bu kadar bi takım üzerinden oyunlar oynanmaz.lütfen emeğe saygı.biz demiyozki illa biz gidelim diye iyi olan gitsin ama sahada iyi olan gitsin.masa başında değil.teşeşkkür ederim.yusuf aslan sanayici

Adsız dedi ki...

çerkezközsporlu BURAK ŞAR IN türkcell süper liginde forma giymemesine şaşırıyorum....(hayretler içindeyim)..

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...