Pazar, Şubat 22, 2009

Bahçelievler U15 şampiyon...


BAHÇELİEVLERSPOR: 4 ALTINOVASPOR: 2 (U15)

HABER-FOTO: SERKAN ÖZGİRAY
İstanbul Yıldız U-15 7. Grup'ta mücadele veren Bahçelievlerspor ve Altınovaspor adeta şampiyonluk maçına çıktılar zira maçtan galip ayrılan taraf şampiyonluğunu ilan edecekti... Bahçelievlerspor kendi seyircisi önünde Altınovaspor'u 4-2'lik net bir skorla mağlup etti ve bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Maç her iki takım adınada hızlı başlamıştı. Sahanın etrafında yaklaşık 450-500 kişi vardı. Maçın Henüz 12. dakikasında Altınova şık bir golle öne geçti. Bu golden sonra Bahçelievler takımı adeta tek kale oynamaya başladı. Her iki takım da buldukları net posizyonları değerlendiremeyince soyunma odasına 0-1 lık skorla gittiler.

2. devre başladığında Yıldız takımı desteklemeye gelen Genç takım oyuncuları kardeşlerine moral verdiler. Bu yarının başlarında Soner'in korner pozisyonunda attığı gol maçta beraberliği sağladı. Bahçelievlerspor 2 dakika aradan Yunus'un attığı golle skoru 2-1'e getirdi. 53. dakikada Yunus ceza sahasının 10 metre ilerisinden muhteşem bir gol atarak farkı 2'ye çıkardı ve skor 3-1 oldu.
Bu golden sonra oyun biraz sertleşse de büyük çapta bir tatsızlık yaşanmadı. Bahçelievler'in dördüncü golünü dakika 58'de Onur kaydederken Altınova'nın ikinci golü 60. dakikada geldi, skor 4-2 oldu. Bu aynı zamanda maçın skoruydu.


Maçdan sonra şampiyonluk kutlaması için soyunma odasına giden oyuncular şampiyonluk primlerini aldılar. Genç takım oyuncuları da soyunma odasına indi ve şampiyonluk hep birlikte kutlandı. Ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyonluğu ilan eden Bahçelievlerspor U-15 Takımı gözünü İstanbul Şampiyonası'na dikti.

Şampiyonluk golleri ve kutlamalarını izlemek için: www.bahcelievlerspor.net

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.