Pazartesi, Şubat 23, 2009

Bahçelievler deplasmanda galip

ÖZALTAY: 2 BAHÇELİEVLERSPOR: 4 (AG)

İstanbul A Gençler Ligi 13. Grup'ta Bahçelievlerspor, Özaltayspor'u deplasmanda 4-2 yendi.
Bahçelievlerspor'a şampiyonluk yolunda ilerlemesi, Özaltay'a ise ligde kalmak için 3 puan gerekiyordu. Sahanın küçük olması futbol severlerin zevkli bir maç izlemelerini sağladı. Bahçelievlersporlu Gökhan Kızılgül 45. dakikada şık bir golle takımını soyunma odasına 0-1 önde götürdü.

Karşılaşmanın 2. devresine Bahçelievlerspor daha istekli başdı. Oyuna sonradan dahil olan Eyüp Yücedağ, Mehmet Aldemir'in açtığı ortayı iyi takip etti ve aradaki farkı 2'ye çıkaran isim oldu. (0-2). Bu golden sonra Özaltay ataktı ancak Bahçelievler'in file bekçisi Ozan Per net gol posizyonlarını engelledi.

Dakika 59'da Özaltay penaltı kazandı ve vuruşu gole çevirerek farkı bire indirdi: 1-2. Golden 10 dakika sonra Bahçelievler'de Gökhan, Mehmet Aldemir'in pasını gole çevirdi ve farkı tekrar ikiye çıkardı (1-3).
Golü yedikden sonra pes etmeyen Özaltay 77'de bir serbest vuruş sonrası kafa vuruşyla farkı bire indirdi. 88'de Mehmet Aldemir bir asist daha yaptı. Gökhan, Mehmet'in pasını bir kez daha iyi değerlendırdi ve takımının 4., kendisinin 3. golünü atarak Hat-trick yaptı. Maçı 2-4 kazanan Bahçelievlerspor puanını 24'e çıkararak 13. Grup'ta Tepebağ Kültür ile liderliği paylaşmaya devam etti. Mağlup olan Özaltay ise 6 puanla sonuncu durumda kaldı.

Maçın yıldızı Mehmet Aldemir'di (sağda). Ligde 10 golü bulunan Mehmet Özaltay maçında gol atmak yerine asiste yapmayı tercih etti ve 4 golün de asistini yaptı. Soldaki oyuncu Serkan Özgiray.

Kaynak: www.bahcelievlerspor.net

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ben özaltayda oynuyorum mehmet ço iyi gerçekten

batuhan aklı..

Adsız dedi ki...

o her zaman bir numara geleceği parlak bi topçu ama layık olduğu yerde değil daha iyi yerlerde olmalı

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.