Pazartesi, Şubat 23, 2009

Ahımehmet yenilgiye rağmen şampiyon

AHIMEHMETSPOR: 2 ÇORLU SANAYİSPOR: 3 (AG)

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Tekirdağ A Gençler Ligi B Grubu’nda final niteliği taşıyan maçta Ahımehmet A Genç 2-0’lık üstünlüğünü koruyamayıp takipçisi Çorlu Sanayispor’a evinde 3-2 mağlup oldu.
Bu mağlubiyete rağmen deplasmandaki maçı 6-4 kazanan kırmızı-beyazlılar olası bir puan eşitliğinde ikili averaj üstünlüğüne sahip olduğu için grup şampiyonluğunu ilan edip Türkiye Şampiyonası için play off oynama hakkını elde etmeyi başardı.

Kalabalık bir taraftar topluluğu altında şampiyonluk sevinci yaşamak isteyen ev sahibi Ahimehmet hızlı başladığı maçta ardı ardına bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 üstün tamamladı.
İkinci yarı duran evsahibi ekip iyi mücadele eden Çorlu Sanayispor karşısında önce beraberliğe 90+1’de de serbest vuruştan gelen golle 3-2 mağlup oldu.

Ahimehmetspor Kulübü Başkanı Nevzat Mercan kaybetmelerine rağmen grup birincisi olup play oynama hakkı elde ettiklerini Türkiye Şampiyonası’na gidebilmek için oynayacakları maçlarda ilk ikiye girmeye çalışacaklarını ifade etti. Mercan önümüzdeki hafta başlayacak 2.amatör kümede de A takımla aynı başarıyı yakalayıp uzun zaman ayrı kalınan 1.amatöre tekrar dönmeye gayret göstereceklerini ifade etti.
Tekirdağ A Genç’te Play Off ‘a Yükselen Takımlar Belli Oldu

Tekirdağ A Genç’te oynanan maçlar sonunda liglerin bitmesine 1 hafta kala Türkiye Şampiyonası’na gitmek için oynanacak play off’a gidecek takımlarda kesinlik kazandı.
Buna göre A Grubu’nda Şarköyspor, B Grubunda Ahımehmetspor, C Grubu’nda Volkanspor
D Grubu’nda Velimeşe Belediyespor gruplarını lider tamamladılar.
Mart ayında başlayacak play offlar sonucunda tek devreli lig usülüne göre bu dört takım tarafsız sahada karşılacak ve ilk iki sırayı alan 2 takım Tekirdağ’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.
Bu kategoride geçen sezon Tekirdağ’ı temsil eden Velimeşe Belediye ve Şarköyspor’un play offlar’da terfi bileti almasına kesin gözüyle bakılıyor.

2 yorum:

alemci_çorlusanayisporlu dedi ki...

başkan iyi söylemiş ama parasız pulsuz bu iş olmuyo.başkan ne malzeme alıyo ne topçunun cebine harçlık koyuyyo.futbolcular kramponlarını bile kendi alıyo ya harçlıklarından biriktiripte.ayrıca takımda kaleci gökmen çok yetresiz.defansta yılmaz ve sercan birbirlerinden haberleri yok.orta saha idare eder forvette tansu çok bencil aldığı her topu kimseye vermeden kaleye vuruyo.nizam hocanın bunlara çare bulması lazım.kaleci fatih gökmenden 10 gömlek üstün bi kalecionu oynatsa daha iyi.kadir başkanın oğlu diye oynuyo.külübede daha iyi topçular varken bunlar oynuyo.yazık.ahmet sevigen

Adsız dedi ki...

usta cok ıyı yorum yapmısın ben de yılmaz benım asıl mevkıım sag begken stoper takımdan ayrılıyo onun yerını alıyom benımde yapabıleceklerım bu kadar cok bılıyosan gelıcen bu takımda oynuycan o samn bu takım havadanmı sampıyon oldu çekemiyosanız acıkca soyleyın kardesım buraya yorum yapıpta adamı hasta etmeyın ben kendımı kanıtladım ve bu takımda oynuyorum demekkı ıyı oynuyorumkı bu takımda sans buluyorum sercan kardesımızde bu takımda super bır sol bektır kım ne derse desın bu takım buralara bu kadroyla geldıyse demekkı bu takımda bısey vardır bu takım top oynuyodur demekkı çamur atacagınıza bu takıma destek olun yılmaz önbay

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.