Cumartesi, Ocak 24, 2009

Yeldeğirmenispor hedefe kilitlendi

İstanbul 2. Amatör Küme 19. Grup takımlarından Yeldeğirmenispor, iki sezondur son maçta kaçırdığı 1. Amatör’e bu sezon yükselmek için işi sıkı tutuyor.
Şilespor, Atalar, Anadolu Kartalları, Heybeliada, Kurfalı, Üsküdar Anadolu ve Fetih Kelkit’le aynı gruba düşen Bordo-Beyazlılar’da yöneticiler kuradan memnun olduklarını ve bu sezon şampiyon olarak ipi göğüslemek istediklerini söylediler.

Kadıköy temsilcisi geçen sezonki kadrosunu aynen koruyup gerekli yerlere takviyeler yaptı. Tecrübeli tenlik adam Barbaros Tankaya’nın çalıştırdığı Yeldeğirmeni’nin yeni transferleri ve kariyerleri şöyle:

* Kaleci Barış Soysal (Gecen sezon Süper Amatör’de Selimiye’de oynadı, ondan önceki 3 sezon İstanbul BB’nin PAF takım kalecisiydi)
* Ön libero Hüseyin Aydemir (Fikirtepe Dumlupınar),
* Libero Ferdi Özkurt (Tecrübeli oyuncu geçen sezon Süper Amatör’de Bostancıspor’un kaptanıydı. Ondan önce Tekelspor ve Küçükyalı Yelkenspor’da oynadı)
* Savunmada Kılıç (Fenerbahçe, Küçükyalı Yelken ve Bostancı)
* Orta saha Hakan Yalçınkaya (Selimiye, Kartalspor ve geçen sezon Hereke Belediye Yıldız)
* Savunmada Ahmet Çelik (İçerenköy, İMES, Gümüşsuyuspor)

Kadıköy ekibinin 1 oyuncu için daha çalışmaları sürüyor ancak henüz netlik kazanmadı.
Yeldeğirmenispor oynadığı hazırlık maçlarında Ümraniye Doğuşspor’u ve Feneryoluspor’u aynı skorla 5-2, Adalarspor’u da 2-1 yendi. Kadıköy ekibi dördüncü hazırlık maçını Pazar günü saat 14.30’da Yenisahra Stadı’nda Barbarosspor ile yapacak.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

yeldegirmeni çok kaliteli bir takım işlallah onları hekettikleri yerde görücez tüm takıma ve teknik heyete başarılar diliyorum

Adsız dedi ki...

2.amator bırakta yapsın bişeyler

Adsız dedi ki...

sen kımsın be kardesım ..bırakta yapsın bı seyler dıyorsun.herkes bı havalarda.herkes haddını bılsın ..saygılarımla..

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.