Perşembe, Ocak 29, 2009

Vizespor çamura saplandı


KIRKLARELİSPOR: 1 VİZESPOR: 0

HABER-FOTO: SAİT NENG
Kırklareli Süper Amatör Küme’de 14. hafta mücadelesinde Vizespor, İnece Stadı’nda oynanan karşılaşmada Kırklarelispor’a 1-0 yenilerek zirveyi Babaeskispor’a kaptırdı.
Sahanın futbola elverişli olmadığı gibi orta hakemin sahanın durumunu görüp maçı oynatması ayrı bir soru işareti olarak hafızalarda kaldı. İlk yarı Vizespor rüzgara karşı oynamasına rağmen dirençli ve diri bir futbol sergiledi. Karşılıklı ataklarla devam eden karşılaşmanın 30. dakikada Kırklarelispor santraforu suya takılan topu çok iyi değerlendirdi ve golü buldu. İlk yarı 1-0 sona erdi.
İkinci yarıda Kırklarelispor rüzgara karşı oynadı ve fazla etkili olamadı. Vizespor ise 4-5 önemli pozisyon buldu. Yasin’in şık plasesi direkten dönerken Evrim’in vuruşunda top az farkla dışarı çıktı. 85. dakikada Kırklarelispor’un kaptanı önce sert müdahale ardından hakeme itirazları nedeniyle kırmızı kart gördü. Oyun disiplinin kontrolden çıktığı dakikalarda Kırklarelispor Antrenörü’nün sahanın içine kadar girip futbolcularına taktik vermesi üzerine Vize’den gelen yaklaşık 150 kişilik taraftar gurubunun (Kobralar) sahaya girmek istemesi güçlükle engellendi. Maç da Kırklarelispor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Böylece Babaeskispor liderlik koltuğuna oturdu.
Maçtan sonra açıklama yapan Vizespor Kulüp Başkanı Selçuk Yılmaz, her iki takımın futbolcularını kötü saha şartlarındaki performanslarından dolayı kutladı. Hakemin maç yönetiminin iyi olduğunu fakat taç çizgisinin dahi suyla kaplı olduğunu sahada nasıl karar verdiklerini anlayamadığını dile getiren Yılmaz, saha içine kadar giren Kırklarelispor antrenörünün hiçbir uyarı almamasına da anlam veremediklerini söyledi.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kırklarelisporda gökhan özgür vardı onu gönderdilermi yaa arkadaslar

Adsız dedi ki...

yusuf hoca takım çok yorgun yoksa çok idmanmı yaptırdın kırklareli yoksa vizeyi yenecek güçte değildi

Adsız dedi ki...

bu sahada futbol oynanamayacağını görmedilermi neden maç iptali için müracaatta bulunulmadı hakemler nerde yoksa farklı düşüncemi vardı ayıp beya utanmak lazım

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.