Pazartesi, Ocak 26, 2009

Veliköyspor'e Çorluspor şoku

ÇORLUSPOR: 2 VELİKÖYSPOR: 1

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ Süper Amatör Küme'de ilk ikiye girme mücadelesi veren Veliköyspor, Çorluspor deplasmanında ummadığı bir yenilgi alırken, zirve yarışında çok büyük yara aldı.
Maçın ilk yarısı 0-0 berabere biterken 65'te Çorlusporlu Ercan'ın ceza sahası içinde düşürülmesi sonucunda kazanılan penaltıyı Emre gole çevirdi: 1-0
70'te Fatih ceza sahası dışından çok sert vurdu, durumu 2-0 yaptı.
75'te Çorluspor defansının uzaklaştıramadığı topla en son buluşan Hasan durumu 2-1 yaptı.

Maçın orta Hakemi Mahmut Alpar maçı 6 Dakika uzattı. Veliköyspor uzatmalarda bir gol buldu. Ofsayt olan pozisyonda gol geçerlilik kazanmadı. Maçta 2-1 Çorluspor'un galibiyeti ile sonlandı.


Stat: Basri Saran
Hakemler: Mahmut Alpar, Serhat Yalnız, Barkın Güdü
Çorluspor: İsmail-Cavit- Ahmet Çoşkun-Ahmet Ceylan-Alper- İbrahim- Samet(Fatih)- Emre- Cem(Göksel)- Ercan- Tuncay(Soner)
Veliköyspor: Tamer- Erhan- Celal- Erkan- Yusf( Celil]Musa- Selami Güral(Gökhan)-Özgür- Aykut- Hasan- Selami Tunç( Hüsnü)
Goller: Emre (65 pen), Fatih (70) / Hasan (75)

Çorlusporlu taraftarlar takımlarını 90 dakika destekledi.

Çorluspor prestiji yüksek bir galibiyet aldı.

Veliköyspor, terfilere gitme şansını zora soktu.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Veliköy takımı terfi şansını bitirdi.Zaten iç sahada yaşattıkları sıkıntılar nedeniyle bütün takımlar onlara evinde daha bir başka oynuyor.Bu yüzden yapısal değişikliklere gitmeden terfi maçlarına biraz zor giderler.

alemci_çorlusanayisporlu dedi ki...

veliköy kendi sahasında aslan dışarda kedi.sahalarında diğer takımlara karşı çok sert ve agresifler ama dışarda süt dökmüş kedi.ama sanayide derslerini verdik.forza sanayi.terfi şanslarıda bitti.

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...