Pazartesi, Ocak 26, 2009

Orhanlı Belediye 'Tepe'yi aştı

TEPEBAĞ KÜLTÜR: 0 ORHANLI BLD.SPOR: 2

HABER-FOTO: YILMAZ AKTEPE
İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup’ta küme düşmesi kesinleşen Tepebağ Kültürspor ile küme düşmeme mücadelesi veren Orhanlı Belediyespor karşılaştı ve konuk ekip sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Bakırköy Belediye Stadı’nda karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde ilk yarı gol sesi çıkmadı.
İkinci yarı misafir takım Orhanlı Belediyespor, ev sahibi Kültürspor’a göre daha atak futbol sergilemeye başladı ve 57’de Gökhan Orhanlı Belediyespor’u attığı golle 1-0 öne geçirdi. Bu golle iyice moral bulan Orhanlı Belediyespor atakları sıklaştırdı. Rakibi karşısında etkisiz kalan Tepebağ Kültürspor 78’de kalesinde ikici golü gördü. Golün ismi Cankat’tı. Maç da bu skorla sona erdi.
STAT: Bakırköy Belediye
HAKEMLER: Barış Bakay *** Harun Şafak Kuşcu *** Aytaç Taşkın***
TEPEBAĞ KÜLTÜRSPOR: Hakan** Yasin* Kerem* Çağlar** Volkan* Erdem* (Tolga*) Saldıray** Cihan* Koray ** Emre* Veli*
ORHANLI BELEDİYESPOR: Murat** Yakup** Mehmet** Şenol*** Göksel** Zafer*** A.Rahman** (Emre*) Aydın** Gökhan**** Cankat** (Yasin*)
GOLLER: Gökhan (57), Cankat (78)

Ligden düşmesi kesinleşen Tepebağ Kültürspor, buna karşın centilmence mücadelesini sürdürüyor.
Kültürspor'un tecrübeli ismi Saldıray.

Karşılaşmanın hakemleri başarılı bir yönetim sergiledi.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaslar golun bırını cankatım attı lutfen gelecegıyle oynamayın gol krallıgında ılk sırada benım askım cok golcu masallah.az kaldı prof.bı takıma gıtmesıne umarım anlasır.cok ozzledım saten senı ıl dısından takıp etmek cok zor canlı macını ızlıcem bu hafta tamam mı askım ıızın ver buradan ne olur.senı cok ozledım hep golcu ol bende kalecı olurum bana gol at emmı askım :) senı seven hıll nezahat gülpembe.

Adsız dedi ki...

evt zorlu ve guzel bı mactı arkadaslarımı kutluyorum... :) hersey daha guzel olucak allahın izniyle herkes uzerıne dusenı yapsın yeter....

kral 58 dedi ki...

arkadaşlar orhanlı bel.sporda göksel diye bir futbolcu var süper bişey ya.adam sanki 10 yıl profosyonel oynamış da amatöre dönmüş 22 yaşındaymış daha göz zevkini sevenler bu adamı izlesin.bravo GÖKSEL KARDEŞ.

Adsız dedi ki...

allahın ıznıyle bu sene kalıcagız super amatorde... orhanlıspor

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...