Cumartesi, Ocak 24, 2009

Orhanlı Belediye, 'bağ'dan istediğini aldı


TEPEBAĞ KÜLTÜR: 0 ORHANLI BLD.SPOR: 2

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'ta Tepebağ Kültürspor'a konuk olan Orhanlı Belediyespor, rakibini 2-0 gibi rahat bir skorla geçerek bu deplasmandan istediği sonuçla dönmeyi başardı.
İlk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta, 33. dakikada Cankat'ın ceza sahası içinde yere düşürülmesine devam kararı veren hakeme, Orhanlı Belediyespor teknik ekibi uzun süre tepki gösterirken maçın ilk yarısı da 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Orhanlı temsilcisi 53. dakikada Gökhan Hafızoğlu'nun attığı kafa golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra üzerindeki stresi atan Tuzla temsilcisi ataklarını yoğunlaştırmaya başladı. Tepebağ Kültür'ün de diri göründüğü maçta, 83. dakikada Cankat Yıldırım sol çaprazdan şık bir gole imza atarak maçın skorunu belirleyen isim oldu: 0-2.
Bu galibiyetle rahat bir nefes alan Orhanlı Belediyespor, önümüzdeki hafta kendi sahasında karşılaşacağı Reşadiyespor'u geçerek ligde iyi bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Bakırköy Belediye Stadı'ndaki maç büyük çekişmeye sahne oldu.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Tebrikler Orhanlı haftaya reşadiyeyi de yenip hakettiğimiz noktalara geliriz inşaallah..

Adsız dedi ki...

merhaba.oncelikle orhanlıyı tbr edıorum ama cankatımı dahada bir tbr ediorum.cok gusel gol attı keske kamera olsaydıda cankatımın golunu gorseydık.odulunu verecem cankatıma :)zaten kısa bır sure cankatım prof.bı kuluble gorusmesı olacak.seninle heryere gelirim cankatım singapur bile olsa sen benim icin el değmemiş unomsun:))seni sevioyuyum cankiş
nejla topsuz.

Adsız dedi ki...

cankatta olmasa hanii durum lar işler acısı olacak neyse yinede orhanlıya tebrikler futbolcu kardeşleride mağdur etmesinler sayın yöneticilet herkesin hakkı neyse bir an önce verilmelii

Adsız dedi ki...

evt arkadaslarımı tebrık edıyorum ettıklerı mucadeleden dolayı guzel mactı ve ıstedıgımızı aldık...

Adsız dedi ki...

way roney golude attın hade ıyısın ılk yorumuda sen yapmıssın :) helal sana kardesım.... cankat yuru be kım tutar seni golude attın yıne hade aydına yetiştin :) alemın kral golcusu

Adsız dedi ki...

bravo orhanlı başarılarınızın devamı dileğiyle..

Adsız dedi ki...

haftaya herkesi tuzla stadına bekliyoruz.. maçlar sahada kazanılır reşadiye bakalım sahada nasılsınız :)

Adsız dedi ki...

valla sahada nasıllar bilmem ama masa başında çok iyiler.Bizim için zor bir rakip:)

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.