Çarşamba, Ocak 28, 2009

Ömerlispor 'uçuş'a hazır


İstanbul 1. Amatör Küme 2. Grup'ta şampiyon olan, perşembe günü İstanbul Şampiyonası ilk tur maçında Türk Hava Yolları ile karşılaşacak olan Ömerlispor hazırlıklarını tamamladı.

Yeni sezon öncesi bu tür maçların bir deneme maçı olacağını söyleyen Başkan Vedat Dönmez, galip gelmek ve İl Birinciliği maçlarına iyi başlamak istediklerini söyledi.
Rakiplerinin gücünü bildiklerini söyleyen Başkan Vedat Dönmez, Ömerlispor’un da güçlü bir takım olduğunu sporseverlere göstereceklerini söyledi. Takımda herkesin kazanmak için sahaya çıkacağını söyleyen Dönmez, “Bizim için THY maçı büyük önem arz ediyor. Normal lig maçına çıkar gibi sahaya çıkacağız ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Sakat olan Tufan ve Abdulkadir maçta yerini alamayacaklar. Bu iki eksiğin yanında cezalı olan Hulusi’de takımda yer alamayacak. Bu üç oyuncumuzun yerini dolduracak oyuncular elimizde mevcut olduğu için hiç sıkıntı duymuyorum. İnşallah taraftarlara iyi bir maç izlettirir, sahadan galip gelen taraf biz oluruz” dedi.

Kaynak: www.habermanset.com / İbrahim Keskin

2 yorum:

Adsız dedi ki...

thy ye basarılar butun herkesı özledım dostca mucadele olsun insallah 1.amatorun en kalıtelı takımı thyspor dıkkat

Adsız dedi ki...

iyi uçtun ömerli :D THY hocası ve topcularını gönulden kutluyorum Ömerli sen uçmaya devam ...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.