Cumartesi, Ocak 24, 2009

Olaylı maç Ayazağaspor'un

YEŞİL ESENYURTSPOR: 0 AYAZAĞASPOR: 1

İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup karşılaşmasında Ayazağaspor, Yeşil Esenyurtspor’u Hadımköy Stadı'nda 1-0 yenerek ikinci sıradaki yerini sağlama aldı. Esenyurt temsilcisininse küme düşmesi matematik olarak kesinleşti.

Karşılaşmaya tutuk başlayan Ayazağaspor ilk yarı bir türlü organize olamazken, Yeşil Esenyurt’ un tek amacı gol yememek gibi göründü. Nitekim Yeşil-Beyazlılar ilk yarı boyunca da kalelerini gole kapadılar. İlk yarı pozisyon acısından çok kısır bir maç seyredildi.

İkinci yarı Ayazağaspor rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Serkan ve Fatih ile gol fırsatlarından yararlanamayan Şişli ekibi karşısında Yeşil Esenyurt'un da kaçırdığı 2 net pozisyon vardı. Dakikalar 70'i gösterdiğinde Ayazağa aradığı golü Serkan’la buldu ve 1-0 öne geçti.

Maça ara verildi
Bu dakikadan sonra karşılaşma sert geçmeye başladı. 80. dakikada olaylar patlak verdi. Maç esnasında sarı kart gören Y. Esenyurt'lu 18 numaralı futbolcu Ayazağalı 6 numara Adem'e saldırdı ve ihraç da oldu. Hakemler bir süre orta kulübeye oturdular, ve 11 dakika durdu ve daha sonra yeniden başladı.
Orta hakem Yeşil Esenyurt takımından 3 kişiyi oyundan atarken, Ayazağaspor’dan Yusuf ve Adem kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra da gerginlik devam etti. Karşılaşmada Ayazağaspor son dakikalarda gol yememek için biraz geri çekildi. Bunda da başarılı olan Yeşil-Sarılılar sahadan 1-0 galip ayrıldı.

www.ayazagaspor.com

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Ah Yusuf ah Adem haftaya Hasköy maçı var.yenilirsek ne olacak ya:(zaten ittire ittire yenebildiniz küme düşen takımı.:(Bu Ayazağaspora üzülüyo insan nerde geçen seneki takımımız.Levente kaptırırlarsa ikinciliği Ayazağaya giremez bu topçular!

Adsız dedi ki...

ahmet keskin kurtarsaydınya takımı,bizi staddan ovmasına benzemiyomu.yeter artık yönetim istifa.çok kötü geliyoruz baklım bu sefer ne yapçaksınız

Adsız dedi ki...

neden pazariçi köprülüspor gerçeğinden bahsedilmiyor ?
suan 3. pazariçi ve hala levent ve ayazağaspordan bahsediliyor. arkadaşlar geçen hafta pazariçi yenilmese şuan ayazağanın ensesindeydi ama olsun sultanbeyli belediye ve ayazağaspora terfilerde başarılar. pazariçi3. bitirir ligi boşuna yorum yazarak yormayın kendinizi.
şu da bi gerçek levent ayazağaspordan daha iyi bir takım.

Adsız dedi ki...

bu gurubun en iyi ve en kaliteli takımı ayazağa spordur bunun aksini kimse söyleyemez.ortada küçük nüanslar var onlar halledildiğinde göreceksiniz baştan yanlış yolda olan ayazağa yönetimi aklını başına alırda bu kaliteli kadrodaki küçük revizyonları dışardan bizim bile gördüğümüz belkide onlarında farkında olduğu küçük revizyonlaı başrrır ve yerine getirirse bu takım beklenmedik bir başarı ile 3 lige merhaba diyebilir.benim lakabım dawkins burdan herkez dawkinsten fikir ve düşünce olarak yardım alabilir.dawkins tüm süper amatör takımların hizmetinde yeterki yardım istesinler

Adsız dedi ki...

sayın dawkins bu grubu yakıntan takip eden bir kişi olarak sana soruyorum, ayazağayı neye dayanarak grubun en iyi takımı ilan ediyorsun.s.beyli bld.den iki maçta 7 gol yediniz ve hiç atamadınız, diğer şampiyonluğa oynayan takımlardan ne leventi, ne h.gücünü, nede hasköyü yenebildiniz, şuanda 3.olan p.içinide sadece ligin ilk maçı ve hazır olmadıklarından yenebildiniz. eğer bunlara rağmen iyi olduğunuzu iddia ediyorsan sana bişe demiyorum sonuçta herkezin fikrine saygı duymak lazım. selamlar...

Adsız dedi ki...

Su kötü ayazaga gruptan cıkacak ya ona yanıyorum hakkaten

Adsız dedi ki...

sevgili kardeşim ayazağa takımın kalitesi sonuçlara yansımadı bu gerçek.sultanbeyli sporada hakkıyla kaybetti bunada sözüm yok ama ben sana küçük bir hatırlatma yapacağım umarım ne demek istediğimi anlarsın.sultanbeyli spor murat 124 ama bütün aksamları sağlam ve başındada murat 124 yani tabiri caiz ise hacı murat bu aracı mkullanmaya vasıflı bir şoför var.ayzağa spor ise ferrari ama malesef üzerinde mihael schumaer gibi bir pilot yok.ayrıca ferrarinin bazı aksamlarındada küçük aksilikler var ve pit alanında beklenenden daha fazla kalmakta.inşallah bu anlattıklarımdan bir şeyler anlarsın.sultanbeyli takımı taşı sıksa grubu geçemez terfilerde.ama ayazağa takımı iyi bir sağ kanat kaliteli bir ora sahaya oyun kurucu biraz lüks olacak ama birde sol kanat sorununu çözerse 3 lige merhaba der.şu anda ayazağa forveti türkiyenin en kaliteli forveti ama arkadan destek yok

Adsız dedi ki...

Turgay Tokel,

Bundan önceki senelerde hep 8-10 farklarla şampiyon oluyorduk. Terfilere gidince bombamız patlıyordu. Bu sene ise zar zor kazanıyoruz maçları. Bizimkiler uğur deniyor galiba. Çünkü tek tek ele aldığımızda süper oyuncularla kurulu bir takımımız var. Ama saha içinde istenılen oyunu bir türlü sahaya yansıtamıyoruz. İnşallah daha ii olacağız.

Pazar İçi ve Levent puanları kaybetmeseydi de önümüze geçseydi. O zaman bizde Levent maçında son dakika topumuzu cizgiden cıkardılar. 2 puan ordan ekle. 2. Levent maçında penaltı ile alakası olmayan penlatı ile yenıldık. Hasköy maçını söylemeye bile gerek yok. Haekm resmen katletti maçı. Hürriyetgücü ilk maçı dünyaları kaçırdık yenildik. 2. maçta 1 puanı hak ettik.

Ayazağa maçlarını izlemeyip sonuçlara göre yorum yapmayın...

Adsız dedi ki...

Levent Ayazağaspordan on kat daha iyi bir takım pazariçi köprülüyü de unutmayalım onlar da sürpriz yaptılar ama grubun sıralamazı Sultanbeyli Bld.,Ayazağa,Levent olarak biter.

Adsız dedi ki...

Turgay Tokel,birincisi yalan haberlerle ortalığı karıştırmayın. ikincisi takımınızı izledik, bu takım iş yapmaz. Aynı Hadımköy'ün iş yapmayacağı gibi. Kendinizi kandırmayın.

Adsız dedi ki...

Ayazağa terfilerde iş yapmaz turgay tokel.inanın Levent de Sultanbeyli de Ayazağadan 5 gömlek daha üstün takımlar.geçen seneki Ayazağa fena değildi ama bu seneki iş yapmaz terfilerde üzgünüm.Hadımköy de iş yapmaz,çıkarsa Kağıthane de çok zayıf

Adsız dedi ki...

istanbul süper amatör liglerinde kim nasıl ve ne kadar fazla puan alarak şampiyon olursa olsun,3.lig terfi maçları bi başka.orada kalitesiz takım çok.gittiği her terfide finaller ve yarı finaller oynayan aayazağaspor tam bir turnuva takımı.konsantrasyon,paylaşım,yönetimin takım üzerindeki etkinliği ve taraftar gücü işte burada ortaya çıkıyor.daha evvel çok kötü takımlarla terfilere giden bu takım çok başarılı sonuçlar aldı ve herkesi yanılttı.yalnız bu yıl samimi ve gönülden bir ayazağalı olarak bu havayı ne takımda,ne hocalarda nede yönetimde görebiliyorum.tabiki başarı hepimizi onurlandırır ve umarım bu takım bu yıl da beni yanıltır.AYAZAĞASPOR un nerde ne yapacağını kimse kesriremez.bu kaliteli kadroya yazık oluyor.

expectancy dedi ki...

su grubun en ıyı takımı y.esenyurt tur bır kac macına denk geldım cok ıyı oynuyolar futbolcu kalıtelerıde ıyı bı forvet olsaymıs ıyı bıtırıcı lıder olrlardı ama en alttalar yazık yha ayazaga levent tırt bu sene

Adsız dedi ki...

esenyurtlu sen 1.amatörden düşme yeter seneye..millet bi tarafıyla güler bu dediğine.adam ayazağa ve leventte bi şey yok diyo ya:)))ikisi de 3.ligde kafaya oynar.

Adsız dedi ki...

sultanbeylisporumuza laf etmeyin doğru biz tırt takımızya ondan sahanızda 3,0 gibi bir skorla yeniliyorsunuz hadi onuda geçtim sultanbeylide 4,0 gibi bir skorla hezimöete uğrusyorsunuz laf ederken dikkatli konuşun hangimiz ayazağaspora laf etmiş kardeşim insan olum yenemediğin bileği öpüceksin budu öyle yok hacı muro yok gruptan taşı sıksalar çıkmazlar gibi yorum yazmıyacaksın biizm için bu gruptan çıkmaz ddemişrtiniz bakın bu gruptan inşallah şampiyon olup çıkmamıza az kaldı sonra kardeşim yorum yaparken kendi takımınıza sorun bi biz neden burdayız diye sizenee sultanbeyli bld spordan akıllı olum we bizim hakkımızda yoerum yapmayın yapanlaradır bu sözüm ...

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...