Perşembe, Ocak 29, 2009

Muradiyespor'dan farklı tarife


MURADİYESPOR: 5 YAKACIKSPOR: 2

İstanbul 1. Amatör Küme İstanbul Şampiyonası'nda Yakacıkspor'la karşılaşan Muradiyespor, üç önemli eksiğine rağmen rakibini 5-2 mağlup ederek çeyrek finalde Topkapıspor'un rakibi oldu.

Selimiye Stadı'ndaki maç sağanak yağmur altında başladı. Yağış, ilk yarı bitene kadar da hiç kesilmedi. Maçın ilk 25 dakikasında takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Maç, doldur-boşalt şeklinde oynandı. Yakacık kenarlardan Muradiye kalesinde gol aramaya çalıştı. Maçın 30. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan Yakacıklı futbolcu Haktan'ı geçemedi. Bu dakikadan sonra Muradiye topu yere indirmeye başladı. Soldan gelişen ani bir atakta Recep topu arka direğe kesti. Kale önünde oluşan karambolde Arif topu ağlara gönderdi, devre bu skorla kapandı: 1-0

Dakikalar 55'i gösterdiğinde orta sahada top kaybı yapan Muradiye kalesinde golü gördü. Sağ taraftan ortada kafayı vuran Ramazan 1-1'lik eşitliği sağladı.

Oyuna sonradan dahil olan Ceyhun'un soldan içeri girip dışarı çıkardığı topda Murat Muradiye'yi 2-1 öne geçirdi. Dakikalar 70'i gösterirken kazanılan kornerde Erdi topun başına geçti. Erdi topu Mehmet Kıyak'a pas olarak kullandı. Mehmet'in sol ayağıyla açtığı ortaya Metin'in yokluğunda kaptan olarak sahaya çıkan Mustafa kafayı vurdu, durumu 3-1'e getirdi.

Ani bir atakta Mehmet Kıyak'ın defansın arkasına bıraktığı topa Arif hareketlendi, sert bir vuruşla durumu 4-1 yaptı.
80. dakikada Yakacık kalecisinin ceza sahası dışında topa elle müdahale etmesi sonucu hakem kaleciyi oyundan attı. 84. dakikada savunmanın ofsayt gerekçesiyle duraksadığı anda Mehmet kaleciyi de geçerek skoru 5-1 yaptı. Daha sonra Yakacıkspor'dan Fatih skoru belirledi: 5-2.

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Taktak hayatının maçını oynadın be hakettin bu yorumları xDxD 'Erdi Üner '

Adsız dedi ki...

tak tak.haktan.erdi.naim daha ne olsun.bravo kardeşlerime

Adsız dedi ki...

kardeşim tebrikler ama anlamıyorum bi sağ bek bunları nasıl yapıyor :)
gökhan özer

Adsız dedi ki...

sagol kardesım hep beraber finale insallah

Adsız dedi ki...

Sağ bek dil ya mevkisinden terfi etti forvet oynuo böhöhöhöhh xDxDxD

Adsız dedi ki...

aynı gün selimiye stadında muradiyeden sonra oynanan bulvarspor-kentyıldız macıyla ilgili neden sitede bi haber yok öğrenebilirmiyimm.

Efkan dedi ki...

elbette öğrenebilirsiniz.
Malum bizim imkanlar belli, defalarca söyledik zaten.
Bizim o statta devamlı bir muhabirimiz yoktu. dikkat edeceğiniz üzere bu haber de Muradiyespor cephesinden geldi. Sağolsunlar vakit ayırıp yazmışlar.
Ne Bulvarspor'dan ne de Kentyıldızspor'dan bir şey gelmedi bize.
gerekli bilgi sağlanırsa iki takımın buldan sonrası haberlerini seve seve veririz.

Adsız dedi ki...

verdiğiniz bilgiler icin teşklr :)
istanbul şampiyonasında ceyrek finale kalan tüm takımlarımıza başarılar dlerimm . . .

Adsız dedi ki...

ben topkapısporluyum muradiyeyi tebrik ediyorum inşallah dostca bi mac yapılır çarşamba günü bizimde macımızı yazmadın efkan abii :D

Adsız dedi ki...

bence yakacık 6 tane atar abııııı

Adsız dedi ki...

ceyrek final maclarının hepsi inş.yazılır efkan abii...
kentyıldıza THY karşısında başarılar. . .

Adsız dedi ki...

kadirle abisinin başarısı görülmeye değerdi gerçekden,kadir sanıyosam abisinin forma numarasını giydi ve çok başaralı oldu abisinin golüde maçın golüydü kaptanlığına yakışan bi goldü GÖZLEMCİ....

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.