Pazartesi, Ocak 26, 2009

Manisa 1. Amatör'de haftaya bakış


HABER: SERVET SARUN
Manisa 1. Amatör Küme'de heyecan son sürat devam ediyor. 1. grup'ta lider Karaoğlanlı Belediyespor ile takipçileri İl Özel İdarespor ve Turgutluspor haftayı kayıpsız atlatırlarken, ligin ilk yarısını 4 puanla son sırada tamamlayan Sanayispor ikinci yarıda oynadığı son 4 maçta aldığı 2 galibiyet,1 beraberlik ile bir nebze de olsa rahat nefes aldı.

2. Grup'ta lider Saruhanlı Belediyesporspor konuk ettiği takipçisi Halitpaşa Belediyesporspor'u zor da olsa 2-1'le geçmesini bilirken ,son sırada bulunan Mütevellispor ile Karabulutspor'un ligde kalmaları mucizelere bağlı.

3. Grup'ta lider Kula Belediyesporspor farklı galibiyetler serisine bu hafta takipçisi Durasallı Belediyesporspor'da ekleyerek karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.Ligde kalma savaşı veren Y.Köprübaşıspor ,Selendispor ,Kurtuluşspor ,Y.Mahallespor ile Sartspor'u zor günler bekliyor.

Manisa 1.Amatör Küme'de Haftanın Sonuçları: Muradiye Şimşekspor-İl Özel İdarespor:1-4 ,Turgutluspor-Selvilitepespor:2-0 ,Akgünspor-Sanayispor:1-2 ,Karaoğlanlı Bld.spor-Çobanisa Bld.spor:2-0 ,Akmescitspor-Urganlı Bld.spor:2-1 ,Süleymanlı Bld.spor-Karabulutspor:2-0 ,Akhisar Yıldırımspor-Kayalıoğluspor:3-2 ,Sazobaspor-Gördes Bld.spor:3-0 ,Saruhanlı Bld.spor-Halitpaşa Bld.spor:2-1 ,Mütevellispor-Hacırahmanlı:3-4 ,Sartspor-Trazlarspor:1-3 ,Kurtuluşspor-Y.Köprübaşıspor:3-0 ,Kula Bld.spor-Durasallı Bld.spor:4-0 ,Selendispor-Killik G.B.:5-2 ,Kapancıspor-Y.Mahallespor:2-1

Manisa 1.Amatör Küme'de Haftanın Programı: İl Özel İdarespor-Akmescitspor ,Urganlı Bld.spor-Karaoğlanlıspor ,Çobanisa Bld.spor-Akgünspor ,Sanayispor-Turgutluspor ,Selvilitepespor-Muradiye Şimşekspor ,Karabulutspor-Mütevellispor ,Hacırahmanlıspor-Saruhanlı Bld.spor ,Halitpaşa Bld.spor-Sazobaspor ,Gördes Bld.spor-Akhisar Yıldırımspor ,Kayalıoğluspor-Süleymanlı Bld.spor ,Trazlarspor-Kapancıspor ,Y.Mahallespor -Selendispor ,Killik G.B.-Kula Bld.spor ,Durasallıspor-Kurtuluşspor ,Sartspor-Y.Köprübaşıspor

Hiç yorum yok:

Tuzla Anadoluspor üçer üçer gidiyor

İstanbul 2. Amatör Lig 20. Grup'ta Tuzla Anadoluspor ilk iki maçını da kazanarak iddiasını ortaya koydu.