Salı, Ocak 27, 2009

İstanbul Bafraspor son anda güldü


KADIRGASPOR: 1 İSTANBUL BAFRASPOR: 2 (AG)

İstanbul A Gençler Ligi 13. Grup’ta İstanbul Bafraspor, deplasmanda Kadırgaspor’u 2-1 yendi.
Namık Sevik Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Büyük çekişmeye sahne olan maçta 71. dakikada ev sahibi Kadırgaspor 1-0 öne geçti. Bu pozisyonda soldan gelen ortada İst.Bafraspor savunmasının hatası vardı.
Konuk ekip beraberlik için bastırırken kalesinden öneli tahlikeler yaşadı ancak Bayrampaşa temsilcisinin kalecisi Sercan Selçuk günündeydi. 85. dakikada Kadırgaspor savunmasından dönen topu çok iyi takip eden Sinan İnci güzel bir plaseyle skora denge getirdi: 1-1.
Hakemin 3 dakika uzatma gösterdiği anlarda, orta sahadan sağ tarafa atılan topu Bafraspor kaptanı Burak çok iyi takip etti. Genç kramponun ceza sahası dışındaki topu Aykut’la buluşturdu, bu futbolcu da sert ve düzgün vuruşla ikinci defa Kadırgaspor ağlarını havalandırdı: 1-2.
Maç sonrası olay var
Bu dakikadan sonra maçta başka gol çıkmayınca gülen taraf konuk takım Bayrampaşa temsilcisi İst.Bafraspor oldu. Maçın bitiş düdüğü sonrası ise Kadırgaspor futbolcularının konuk oyunculara saldırması sonucu ortalık bir anda savaş meydanına döndü. Bafraspor’dan yaralanan futbolcular oldu. Teknik heyetlerin çabaları sonunda futbolcular zorlukla ayrılabildiler.

Maçtan sonra açıklama yapan İst. Bafraspor Antrenörü Selahattin Tığlı, “Müthiş geçen maçın son anda da olsa bizim lehimize neticelenmesi bizleri çok mutlu etti. Futbolcularımı can-ı gönülden kutlarım” dedi.

İst.Bafraspor’un tüm takımlardan sorumlu tecrübeli teknik direktörü Mustafa Ünal ise “Takımımızın bu galibiyete çok ihtiyacı vardı, galip geldiğimiz için çok sevinçliyiz. Maç sonunda çıkan olaylar hepimizi üzdü. Futbol üç neticeli bir oyun. Bunu halen kabullenemeyenler var. Birileri sevinirken birileri de üzülecek tabii ki ama olayı bu derecede büyütmenin bir anlamı yok. Kendini bilmez üç-beş kişi yüzünden bir olayı koca bir camiaya mal etmek doğru olmaz” dedi.

Ünal, takımlarında forvet Aykut Çakay (üstte) , savunmacı Burak Elitok ve orta sahanın beyni Birol Burç’a birçok takımdan teklifler geldiğini, bunun kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.
Birol Burç
Burak Elitok

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Mükemmel bir maç oldu son zamanlarda bu kadar hızlı ve zevkli bir müsabaka izlemedim iki takım oyuncuları, taraftar,hakemler dahil herşey süperdi...
Ancak maç sonunda kadırgalı 3-5 oyuncu atmosferi bozdu bafralılarda karşılık vermeye kalktı ortalık fena karıştı neyseki iki takımın teknik heyetide iyi niyetliydi ve olayları yatıştırmada üstün çaba sarfettiler..

Adsız dedi ki...

5 dk da iki gol oldu ortalık karıştı kadırgalılar hazmedemedi..Ama fena müsabakaydı...

Adsız dedi ki...

olm kadırgalılar adamın a.q dikkatli olun...

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...