Perşembe, Ocak 22, 2009

İMES'li gençler son sürat yola devam

Geçen sezon şanssız bir şekilde İstanbul A Gençler 2. Küme'ye düşen İMES Spor A Genç Takımı hazırlıklarına son hızla devam ediyor. Muhtemel rakiplerinden 2 ay önce çalışmalarına başlayan sarı-siyahlı gençler, yağmur çamur dinlemeden çalışıyor. Teknik direktör Hasan Hız'ın hazırlamış olduğu yoğun bir antreman programını eden sarı-siyahlı ekip gözünü şampiyonluğa dikti. Futbolcuların azimli, gayretli ve hırslı bir şekilde çalışmaları teknik heyeti ve yöneticileri bir hayli sevindiriyor. Hemen hemen bütün antremanlara gelen İMES Spor Kulübü Başkanı M.Katip Önal'ın takımdan memnun olduğu gözlendi.
2 genç file bekçisi Ali ve Rıdvan antremanlarda yaptığı kurtarışlarla ekibin en formda isimleri... Takımda arkadaşlarının da tam güvenini alan Ali ve Rıdvan bu sezon kalelerini gole kapatacaklarını ve ligin en az gol yiyen takımı olacaklarını iddia ettiler.

İMES Teknik Direktörü Hasan Hız yaptığı açıklamda, "Takımıma sonuna kadar güveniyorum. Antremanlarda gösterdikleri performans beni bi hayli sevindiriyor. Eminim ki futbolcularım yüzümü kara çıkartmayacaklar. A takımda yaşadığım şampiyonluk sevincini A genç takımla da yaşamak istiyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...