Cumartesi, Ocak 24, 2009

İETT'de büyük final

İETT çalışanları, yaklaşık 1.5 aydır İETT’nin Kağıthane Garajında bulunan Sosyal Tesislerinde devam eden ve Bem-Bir-Sen Sendikası İETT Şubesi’nin Memur Personel Arasında Dostluk ve Dayanışmayı Güçlendirmek Amacıyla düzenlediği futbol turnuvasında bir araya geldi. Büyük heyecan ve çekişmeyle geçen final maçını 7-5 kazanan Motor Yenileme takımı şampiyon oldu.
İETT Bem-Bir-Sen Şubesi’nin düzenlediği kurum içi futbol turnuvası, Anadolu İşletme ile Motor Yenileme arasında oynanan final maçı ile sona erdi. Oldukça çekişmeli geçen maçın normal süresi 3-3 berabere bitti. Uzatmalarda 4-3 öne geçen Anadolu İşletme’nin son saniyelerde yediği gol, maçın penaltı atışlarına kalmasına neden oldu.
Motor Yenileme takımının kalecisi Tuncay Çakmaz, Anadolu İşletme’den Hasan İçen, Özgür Dayı ve Serdar Tanrıver’in attığı üç penaltıyı kurtararak takımının şampiyonluğunda başrolü oynadı. Final maçı böylece Motor Yenileme takımının 7-5 üstünlüğüyle sona erdi.

Sendika Başkanı Uğur Mintiş, Taşıtlar Daire Başkan Yardımcısı Hasan İçen ve Motor Yenileme Müdürü Ali Kocabaş final maçının başlama vuruşunu yaptı.

Başarı ödüllendirildi...
Turnuvada şampiyon olan Motor Yenileme takımı kupa ve madalyanın yanı sıra, ayakkabı ve eşofman takımı ile ödüllendirildi. İkinci olan Anadolu İşletme ile en centilmen takım seçilen Makine İkmal Dairesi Başkanlığı takımına da çeşitli hediyeler ve ödüller verildi. Şampiyon takım Motor Yenileme’nin kupasını Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mustafa Coşkun, ikinci olan Anadolu İşletme’nin ödülünü Ticaret Daire Başkanı Mustafa Gençkaya verdi. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen Makine İkmal Dairesi takımına da ödülünü Başkanları Hikmet Öztürk verdi.
Turnuvaya Katılan Birimler:
1. Motor Yenileme
2. Otobüs Daire Başkanlığı Anadolu İşletme
3. Otobüs Daire Başkanlığı Beyoğlu İşletme
4. İnsan Kay. Eğt. Daire Başkanlığı
5. Ticaret Daire Başkanlığı
6. Özel Ulaşım Şb.Müdürlüğü
7. Makine İkmal Daire Başkanlığı
8. Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı
9. Otobüs Daire Başkanlığı Planlama Bürosu
10. Yapı Tesisleri.Daire Başkanlığı
11. Muhasebe Daire Başkanlığı
12. Otobüs Daire Başkanlığı İstanbul İşletme

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yine bir zorlu final yine yorlu maçlar ve yine aynı isim Ali Kemal Demir Kendisini göstermiş olduğu başarılı yönetim ve turnuvaya vermiş olduğu bu büyük özveri için tebrik ederiyorum. Seni seviyoruz sayın hocam. Şampiyon olan ve diğer takımları gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim.

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...