Perşembe, Ocak 22, 2009

GOP Kartalları yeniden 'Köroğlu' dedi


HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Caddesi üzerinde bulunan Gaziosmanpaşa Beşiktaşlılar Derneğinin olağan kongresi Dernek lokalinde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Selim Köroğlu yeniden Gaziosmanpaşa Beşiktaşlılar Derneği başkanlığına getirilirken yeni yönetim şu isimlerden oluştu.
· Saim Öztürk Onursal Başkan
· Erhan Erol Fahri Başkan
· Ömer Güler Başkan Vekili ,
· Kamil Yılmaz Başkan Danışmanı
· İlker Yılmaz Başkan Yardımcısı
· Murat Yılmazer Başkan Yardımcısı
· Aydın Çetiner Basın Sözcüsü
· Akif Özdemir Genel Sekreter
· Ömer Küçük üye
· Serkan Adiller Üye
· Ufuk semerci Üye
· Bedir Büyükakman Üye
Başkanı Selim Köroğlu 2004 yılında kurulan derneğin bugüne gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında daha sonra şunları söyledi: “Derneğimizin amacı Beşiktaşlılar arasında dostlukları geliştirerek Beşiktaş’ın menfaatleri için güç birliği yapan, çevrelerine Beşiktaş’ın misyonunu ve tarihi sosyal – kültürel - sportif değerlerini benimsetmeye çalışan, Beşiktaşlı bir nesil yetişmesini sağlayan bir camia oluşturmaktır.
Biz bu derneği sadece BJK taraftarlarımıza maç izlettirmek amacı ile kurulmadık, elbette belli bir hedeflerimiz var."

Köroğlu, "Hedeflerimizin başında ilçemize sosyal yaşantıda katkıda bulunmak amacıyla bu yola çıktık. Derneğimizin temelinde kötü söz kullanmak, sigara, içmemek, başka takım taraftarlarının hepsine güzel ortamda maç izlettirmek, sonucu ne olursa olsun kardeşçe dostça derneğimizden ayrılmalarına katkı sağlamak olmuştur.
Gaziosmanpaşa’nın sosyal ve kültürel yönüne katkı sağlamak Beşiktaşlılığımızdan gelen bir tutkudur. Her zaman söylüyorum hiçbir zaman haram puanımız olmadı. Hiçbir zaman hakemlerin ve federasyonun arkasına sığınmadık. Beşiktaşlı olmamız ayrıcalığı efendiliğimizden beyefendiliğimizden hiçbir zaman taviz vermemişizdir" dedi.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...