Cuma, Ocak 30, 2009

Çorlu Sanayispor'da kan değişikliği

HABER-FOTO: BENAN DİKER
Tekirdağ SAL’ın iddialı takımlarından Çorlu Sanayispor’da teknik direktör Necdet Toker’le yollar ayrıldı. Necdet Toker Çorlu Sanayispor’dan ailevi nedenler sebebiyle ayrılmak zorunda kaldığını, mavi-beyazlı camiada mutlu günler geçirdiğini bu ayrılıktan dolayı üzüntü duyduğunu dile getirirken, Çorlu Sanayispor’a bundan sonraki haftalarda başarılar diledi.

Sezona İstanbul SAL takımlarından Büyükçekmecespor’da başlayan Necdet Toker, 3.hafta göreve geldiği Çorlu Sanayispor’da 13 haftalık süreçte 8 galibiyet 4 beraberlik 1 mağlubiyet almıştı.
Yeni patron Abdullah Eroğlu
Çorlu Sanayispor’da yeni teknik direktör Abdullah Eroğlu.... Geçtiğimiz günlerde Tekirdağspor’dan ayrılan tecrübeli teknik adam Çorlu temsilcisinin yeni patronu oldu. Tekirdağspor’da 14 hafta görevde kalan Abdullah Eroğlu eski takımıyla 14 maçta
9 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet almıştı.
Tekirdağ Endüstri Meslek Lise’sinde öğretmen olarak mesleğine devam eden 51 yaşındaki tecrübeli hoca Hayraboluspor’un 3. Lig’de oynadığı 2 sezon bu takımın formasını giymişti. 26 yıldır sporun içinde olan Abdullah Hoca Tekirdağspor’da zaman zaman A takımda yardımcılık zaman zaman da altyapı sorumlulukları üstlenmiş; Tekirdağ Yavuzspor’la teknik direktör olarak şampiyonluk yaşamış, Aydoğdu Adalaetspor’u 2 sezon Süper Amatör’de çalıştırmıştı.
Sezona İlhan Kıran’la başlayan, daha sonra Necdet Toker’le devam eden Çorlu Sanayispor’da Abdullah Eroğlu bu sezon takımı çalıştıracak 3. teknik adam oldu.
İki Yabancı Transferi Gerçekleşti
Bu arada ara transfer çalışmalarını sürdüren Çorlu temsilcisi Biri Gineli diğeri Kamerunlu 2 yabancı oyuncuyu da takıma kattı.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hayırlısı olsun

alemci_çorlusanayisporlu dedi ki...

yazık oldu nejdet hocaya.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.