Perşembe, Ocak 29, 2009

Büyükçekmece, Galata maçına hazır


İstanbul Süper Amatör Küme 4. Grup'ta geçen hafta Dikilitaşspor'u 3-2 yenen ve ilk iki için büyük bir avantaj elde eden Büyükçekmecespor, bu hafta yine zorlu bir maça çıkıyor. Bordo-Mavililer, Yıldıztabya Stadı'nda grup lideri Galataspor’a konuk olacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan Bordo-Mavililer, maç saatini beklemeye çekildi.

Genel kaptan İskender Fındık, Galataspor’u mağlup etmek için saha içinde en iyi futbolu rakiplerine kabul ettireceklerini söyledi. Üç puanı alıp ilk iki şansını devam ettirmek istediklerini söyleyen Fındık, “Öyle bir zor grupta mücadele veriyoruz ki, bunu oynanan müsabakalar ve alınan neticeler herkese gösteriyor. Şampiyonluk adaylarının çok olması bizleri her hafta final niteliğini taşıyan müsabakaları izlettirme imkanı buluyor. Galataspor'un ligde ilk sırayı garantilemiş gözükmesi işimizi biraz olsun kolaylaştırıyor. Eğer bu maçı kazanırsak gruptan çıkmamız garanti gibi olur" dedi.

Kaynak: www.habermanset.com

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Öyle saniyorum ki Bu hafta GALATA.B.Çekmece Maçı Cok Heyecanlı Gecicek..Yenen Sampiyonlugunu ilan edeceK.GALATA'nın bu karşılaşmadan galip cıkacağini düşünüyorum..

Adsız dedi ki...

çekmece kazanır diyorum büyükçekmece galataya nadiren biraz daha iyi gözüken takım özelliğini taşıyorr tahminimde yanılmayacağımı umuyorun her iki takımada başarılar dilerim centilmence bir maç olması dileğimle

Adsız dedi ki...

Büyükçekmece kazanır süper bir mücadele olacak bu karşılaşma. Kararsız kaldım Kağıthane-Bakırköy maçı ve bu maç arasında haftanın maçları, tüm takımlara bol şans diyelim.

Adsız dedi ki...

gönüller bu iki takımın birlkte gruptan çıkması yönünde

Adsız dedi ki...

bnce 2 takımda beraberliğe razı olur.çünkübüyükçekmeceye 1 puan yetio gruptan çıkması için aynı şekilde galatada %90 çıkıo gruptan

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...