Salı, Ocak 20, 2009

1932 Malatyagücü 2. yarıya iyi başladı


3. Lig hedefine ulaşma yolunda Malatya 1. Amatör Küme’de ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isteyen 1932 Malatyagücü, izleyenlere zevk veren bir futbolla Yeşilyurtspor’u 2-0 yendi. Ligin istikrarlı takımlarından Yeşilyurtspor’un kalecisinin gününde olması farklı bir skorun gelmesini engelledi ancak Malatyagücü’nün iki golüne engel olamadı.

Zevkli ve çekişmeli bir müsabakayı taraftarlarına izlettirmenin onurunu yaşadıklarını belirten 1932 Malatyacücü Teknik Direktörü Cafer Aypan, “İyi futbolun yanı sıra galip geldiğimiz müsabakanın bazı bölümlerinde yapılan hataları görmemezlikten gelemeyeceğiz. Hataların giderilmesi için tüm çalışmaları yapacağız” dedi. Hedeflerinin 3. Lig olduğunu belirten Aypan, “Malatya ayağı önemli değil, şayet hedef büyük ise takımın da büyük düşünmesi gerekir” diye konuştu.
Takımından memnun olduğunu belirten Cafer Aypan, “İmkanlar ölçüsünde savunmaya bir takviye yapmak istiyoruz. Diğer mevkilerde alternatif oyuncular fazla. Önümüzdeki haftalarda, savunmada sıkıntı çekmemek için bir oyuncu için opsiyon kullanabiliriz. Geçen yıl kaçırılan 3. Lig hedefine ulaşmak zor ama imkansız da değil” dedi.

1932 Malatyagücü Kulüp Başkanı Aziz Yiğit ise yaptığı açıklamada, ekonomik anlamda ülkenin içine girdiği krizden kendilerinin de etkilendiğini ancak hedefe ulaşmak için oyuncuların sorunlarını ve ihtiyaçlarını gidermek için ellerinden gelen tüm imkanları kullanacaklarını söyledi. Yiğit, “Oyuncularımız büyük bir özveriyle mücadele ediyor. Başarımızda onların payı çok büyük. Yönetim olarak bizler de onların gösterdiği özveriye cevap verme çabası içerisindeyiz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...